
Πόλεμος στην Ουκρανία: Βομβαρδίστηκαν υποδομές καίριας σημασίας στην περιφέρεια του Κιέβου
«Νέα επίθεση με drones - καμικάζι εναντίον υποδομών κρίσιμης σημασίας»
Υποδομές καίριας σημασίας στην περιφέρεια του Κιέβου χτυπήθηκαν από ρωσικά UAVs σήμερα, ανακοίνωσε ο Κύριλλος Τιμοσένκο, υποδιευθυντής του γραφείου του προέδρου της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι.
«Νέα επίθεση με drones – καμικάζι εναντίον υποδομών κρίσιμης σημασίας», ανέφερε ο κ. Τιμοσένκο μέσω της πλατφόρμας Telegram, χωρίς να γίνει πιο συγκεκριμένος.
Σύμφων και με τον κυβερνήτη Αλεξέι Κουλέμπα η επίθεση έγινε με drones-καμικάζι με τον ίδιο να προσθέτει ότι «τα σωστικά συνεργεία ήδη εργάζονται επιτόπου» χωρίς να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες για το τι βομβαρδίστηκε ή πού ακριβώς.
Η Ουκρανία καταγγέλλει επιθέσεις με ιρανικής κατασκευής UAVs τύπου Σαχίντ-136 τις τελευταίες εβδομάδες. Το Ιράν αρνείται ότι προμήθευσε τηλεκατευθυνόμενα μη επανδρωμένα αεροσκάφη στη Ρωσία. Το Κρεμλίνο δεν έχει κάνει κανένα σχόλιο.
Νωρίτερα, η περιφερειακή αυτοδιοίκηση του Κιέβου ανακοίνωσε πως βομβαρδίστηκε οικισμός, προσθέτοντας πως «σωστικά συνεργεία ήδη εργάζονται επιτόπου», χωρίς να δώσει ούτε αυτή περισσότερες λεπτομέρειες για το τι βομβαρδίστηκε, ή πού ακριβώς.
- Χανταϊός: Το ζευγάρι από την Ολλανδία που πέθανε είχε ταξιδέψει στην Αργεντινή, τη Χιλή και την Ουρουγουάη
- Γάζα: Τουλάχιστον 6 νεκροί από ισραηλινά πλήγματα – Τραυματίστηκε γιος ηγετικού στελέχους της Χαμάς
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Λύση μέσω Πεκίνου στον Περσικό Κόλπο
- Η «μηχανή» του Λουίς Ενρίκε φαντάζει ανίκητη
- Μπάγερν-Παρί 1-1: Θριαμβευτές οι Γάλλοι, πήραν το εισιτήριο για τον τελικό του Champions League (vid)
- Άλμπερτ: «Δεν θα αφήσουμε τον Άταμαν να αλλάξει την κατάσταση, χωρίς να παίξει καλύτερο μπάσκετ»




