Νίκος Μάνεσης: Νέες δηλώσεις για τα νούμερα τηλεθέασης – «Δεν έχει διορθωθεί απολύτως τίποτα»
«Δεν είναι του παρόντος...»
Νέα παρέμβαση για τον… σάλο που έχει προκληθεί αναφορικά με τις δηλώσεις του για τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής του έκανε ο Νίκος Μάνεσης το πρωί της Κυριακής.
Ο παρουσιαστής, του οποίου οι δηλώσεις τις τελευταίες ημέρες έχουν ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων, τόνισε πως δεν παίρνει τίποτα απ’ όσα είπε πίσω και πως παρά το γεγονός ότι τους εμφανίζουν πλέον πρώτους, τίποτα δεν έχει διορθωθεί ακόμα κάτι καθώς είναι πολύ νωρίς.
«Δεν είναι του παρόντος και δεν παίρνουμε πίσω τίποτα από ό,τι είπαμε. Όσα είπαμε για τις τηλεθεάσεις ισχύουν. Κι επειδή είδαμε τα νέα νούμερα, παρότι μας εμφανίζουν πρώτους. Είναι πολύ νωρίς και δεν έχει διορθωθεί απολύτως τίποτα. Θα περιμένουμε και θα είμαστε επιφυλακτικοί. Θα επανέλθουμε όταν θα είναι ώριμος ο καιρός» τόνισε ο Νίκος Μάνεσης.
Δείτε το βίντεο
- Το «διάβασμα» του Μαρτίνεθ και η… πολυφωνία στην επίθεση – Έτσι έφυγε με το διπλό από το ΟΑΚΑ η Βαλένθια (vids)
- Συντάξεις: Στις 19 Δεκεμβρίου οι πρώτες καταβολές
- Σεισμός 4,3 Ρίχτερ ανοιχτά του Γερολιμένα Λακωνίας τα ξημερώματα
- Φέτα: Φόβοι για έλλειψη λόγω ευλογιάς προβάτων – Τι «είδε» το BBC
- Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΟΦΗ για την 7η συνεχόμενη νίκη στη Super League
- Αρκάς: Η καλημέρα του Σαββάτου με ευχές για τον Άγιο Νικόλαο που γιορτάζει σήμερα



