Νίκος Μάνεσης: Νέες δηλώσεις για τα νούμερα τηλεθέασης – «Δεν έχει διορθωθεί απολύτως τίποτα»
«Δεν είναι του παρόντος...»
Νέα παρέμβαση για τον… σάλο που έχει προκληθεί αναφορικά με τις δηλώσεις του για τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής του έκανε ο Νίκος Μάνεσης το πρωί της Κυριακής.
Ο παρουσιαστής, του οποίου οι δηλώσεις τις τελευταίες ημέρες έχουν ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων, τόνισε πως δεν παίρνει τίποτα απ’ όσα είπε πίσω και πως παρά το γεγονός ότι τους εμφανίζουν πλέον πρώτους, τίποτα δεν έχει διορθωθεί ακόμα κάτι καθώς είναι πολύ νωρίς.
«Δεν είναι του παρόντος και δεν παίρνουμε πίσω τίποτα από ό,τι είπαμε. Όσα είπαμε για τις τηλεθεάσεις ισχύουν. Κι επειδή είδαμε τα νέα νούμερα, παρότι μας εμφανίζουν πρώτους. Είναι πολύ νωρίς και δεν έχει διορθωθεί απολύτως τίποτα. Θα περιμένουμε και θα είμαστε επιφυλακτικοί. Θα επανέλθουμε όταν θα είναι ώριμος ο καιρός» τόνισε ο Νίκος Μάνεσης.
Δείτε το βίντεο
- Ανδρουλάκης: Δουλειά, όχι επικοινωνία, για να γίνουμε κυβέρνηση – Στις 27-29 Μαρτίου το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ
- Ζάκυνθος: 14χρονος μαθητής πήγε στο σχολείο με πιστόλι
- Μακρόν: «Προτιμάμε τον σεβασμό από τους νταήδες» – Η Ευρώπη να εξετάσει τη χρήση του «εμπορικού μπαζούκα»
- Στο «σημείο μηδέν» ξανά οι έρευνες για την Λόρα – Τι αναζητούν οι αστυνομικοί
- LIVE: Καϊράτ – Κλαμπ Μπριζ
- Περισσότερες απορίες, παρά απαντήσεις από την ΑΑΔΕ για την παραίτηση των ελεγκτών του ΟΠΕΚΕΠΕ







