
Πλοία: Απαγορευτικό δρομολογίων από Πειραιά και Ραφήνα
Δεμένα θα μείνουν τα πλοία στα λιμάνια λόγω ισχυρών ανέμων
Προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες από τα λιμάνια του Πειραιά της Ραφήνας και του Λαύριου έχουν προκαλέσει οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές στο Αιγαίο που σύμφωνα με την ΕΜΥ φθάνουν τοπικά τα 9 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση από το απόγευμα.
Απαγόρευση απόπλου για Κυκλάδες
Από το λιμάνι του Πειραιά δεν αναχώρησαν τα πρωινά δρομολόγια για τις Κυκλάδες, ενώ κανονικά εκτελούνται τα δρομολόγια για τα νησιά του Αργοσαρωνικού.
Σε ισχύ είναι απαγόρευση απόπλου από το λιμάνι της Ραφήνας για τις Κυκλάδες, ενώ κανονικά εκτελούνται τα δρομολόγια για το Μαρμάρι.
Απαγορευτικό απόπλου είναι σε ισχύ και από το λιμάνι του Λαυρίου. Οι επιβάτες που πρόκειται σήμερα να ταξιδέψουν καλό είναι πριν την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπου λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία για τυχόν αλλαγές οι τροποποιήσεις των δρομολογίων, αφού από το απόγευμα προβλέπεται εξασθένηση των ανέμων.
- Θεσσαλονίκη: Παρέμβαση εισαγγελέα για τον ακρωτηριασμό του 5χρονου σε νηπιαγωγείο
- Πέθανε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Διονύσης Τσάμης
- Φάμελλος για εργατική Πρωτομαγιά: «Με αγώνες κατακτάμε τα δικαιώματά μας»
- Σε εξέλιξη η έξοδος των εκδρομέων για το τριήμερο της Πρωτομαγιάς – Αυξημένη κίνηση στις εθνικές οδούς
- Ελένη Φουρέιρα: Kυκλοφορεί το πρώτο της βινύλιο
- Μητσοτάκης εκτός τόπου και χρόνου – Μήνυμα για την Πρωτομαγιά με… Akyla και αποθέωση κυβερνητικών μέτρων

