Ηλιούπολη: 20χρονος βαρυποινίτης απέδρασε μέσα από το αστυνομικό τμήμα
Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ο 20χρονος κατάφερε να βγει μέσα από το τμήμα.
Ένας άνδρας 20 ετών απέδρασε τα ξημερώματα της Κυριακής μέσα από το αστυνομικό τμήμα της Ηλιούπολης, όπως μετέδωσε η τηλεόραση της ΕΡΤ.
Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ ο άνδρας, που ήταν καταζητούμενος και βαρυποινίτης, κρατούνταν στο Τμήμα της αστυνομίας της Ηλιούπολης, όταν περίπου στις 3 τα ξημερώματα κατάφερε να αποδράσει.
Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ο 20χρονος κατάφερε να βγει μέσα από το τμήμα.
- Νέος Κόσμος: Συνελήφθη 49χρονος DJ για κατοχή και διακίνηση πλήθους διαφορετικών μορφών ναρκωτικών
- Κουτσούμπας: Η κυβέρνηση επιχειρεί μέσω διώξεων να αντιμετωπίσει τον ξεσηκωμό των αγροτών – Θα της γυρίσει μπούμερανγκ
- Παπασταύρου: Εκδήλωση ενδιαφέροντος από τις ΗΠΑ, για χρηματοδότηση ενεργειακών υποδομών της Ελλάδος
- Super League: Οι διαιτητές της 14ης αγωνιστικής
- Ο ξεχασμένος Ιρλανδός: Ο Μικ Μίνι έθαψε τον εαυτό του ζωντανό για 61 ημέρες αναζητώντας φήμη και χρήμα
- Πόσες ώρες ύπνου χρειαζόμαστε πραγματικά – Αρκούν 8 ώρες;



