
Έφυγε με σπουδαία νίκη από το «Σάντσεθ Πιθχουάν» η Ατλέτικο (0-2)
Η Ατλέτικο Μαδρίτης επικράτησε με 2-0 εκτός έδρας της Σεβίλλης για την 7η αγωνιστική της La Liga και ανέβηκε στην 5η θέση με 13 βαθμούς.
Σπουδαία νίκη πανηγύρισε η Ατλέτικο Μαδρίτης στο «Σάντσεθ Πιθχουάν», επικρατώντας με 2-0 της Σεβίλλης στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της La Liga.
Έτσι, η ομάδα του Σιμεόνε ανέβηκε στην 5η θέση με 13 βαθμούς, ενώ οι Ανδαλουσιανοί έμειναν στους 5 και βρίσκονται στην 16η θέση.
Ο Μπόνο έδιωξε δύσκολα την προσπάθεια του Γιορέντε στο 2′, με τον ποδοσφαιριστή της Ατλέτικο να αστοχεί από κοντά με κεφαλιά στο 15′.
Τελικά, ο Γιορέντε βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 29′ και με σουτ από τα δεξιά έκανε το 0-1. Στο δεύτερο μέρος η Ατλέτικο συνέχισε να πιέζει και «κλείδωσε» τη νίκη στο 58′ με τον Μοράτα να πλασάρει τον Μπόνο για το 0-2 που έμεινε ως το τέλος.
ΣΕΒΙΛΛΗ: Μπόνο, Νιανζού, Ρεκίκ (27’ Τέλες), Καρμόνα, Σάλας (46’ Νάβας), Λαμέλα, Ντιλέινι (46’ Ράκιτιτς), Γκουντέλι, Ίσκο, Τόρες (66’ Πάπου Γκόμες), Ντόλμπεργκ (66’ Εν Νεσιρί)
ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Όμπλακ, Σάβιτς, Χιμένεθ, Ρεϊνίλντο, Μολίνα (86’ Ζοάο Φέλιξ), Βίτσελ, Σαούλ (60’ Καρασκό), Κόκε (72’ Κοντογκμπιά), Γιορέντε, Μοράτα (60’ Γκριεζμάν), Κούνια (71’ Κορέα)
- Κέρκυρα: Στο νοσοκομείο μητέρα και γιος – Τους παρέσυρε αυτοκίνητο
- Μεξικό: Συλλήψεις δυο ηγετών καρτέλ – Ο ένας δυνητικός διάδοχος του ισχυρού «Ελ Μέντσο»
- Επίθεση ΠΑΣΟΚ σε Γεωργιάδη για υποκλοπές: Ποιος μπορεί να πάρει στα σοβαρά αυτόν τον πολιτικό κωλοτούμπα
- Στον δρόμο για το Final Four του ΟΑΚΑ: Πρώτη «μάχη» με Μονακό για τον Ολυμπιακό – Για το break στη Βαλένθια ο Παναθηναϊκός
- Δουλειά της δικαιοσύνης δεν είναι να συγκαλύπτει την παρανομία και να προσφέρει ατιμωρησία σε μια κυβέρνηση που εγκληματεί
- Άλβαρες: «Είμαστε η Ατλέτικο Μαδρίτης και θέλουμε να γράψουμε ιστορία»


