Ο Μπράντον Ντέιβις αποθέωσε Σχορτσιανίτη
Ο Μπράντον Ντέιβις που βρίσκεται στην Ελλάδα με τη Αρμάνι Μιλάνο για το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπολους», συνάντησε το είδωλό του Σοφοκλή Σχορτσιανίτη.
Η Αρμάνι Μιλάνο ήταν μία από τις τέσσερις ομάδες που συμμετείχαν στο 4ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», που διεξήχθη στο ΟΑΚΑ. Ο Μπράντον Ντέιβις που αγωνίζεται στον Ιταλικό σύλλογο είχε την τύχη να συναντηθεί με ένα από το είδωλά του κατά τον ίδιο, τον Σοφοκλή Σχορτσιανίτη.
Ο Ντέιβις, πλημμυρισμένος από ενθουσιασμό, έβγαλε μία φωτογραφία με τον «Big Sofo», την οποία ανάρτησε στο λογαριασμό του στο Instagram αποθεώνοντας τον παλαίμαχο διεθνή μπασκετμπολίστα.
Διαβάστε επίσης: Έκτος ο Ντούσκος στον τελικό του Παγκοσμίου
«Συνάντησα ένα από τα είδωλά μου. Τον θρυλικό Σοφοκλή Σχορτσανίτη ή αλλιώς Big Sofo ή Baby Shaq. Η κυριαρχία του ήταν υποτιμημένη. Δείξτε κάποιο σεβασμό προς το όνομά του»
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Brandon Davies (@realbdavies.0)
- Δυτική Οχθη: Ισραηλινοί έποικοι καταστρέφουν 15 σπίτια Παλαιστινίων σε χωριό κοντά στην Ιεριχώ
- Ουκρανία: 4 νεκροί εξαιτίας ρωσικών πληγμάτων στην περιφέρεια Ντνιπροπετρόβσκ
- Σουδάν: Παιδί 3 ετών νεκρό και 13 τραυματίες σε πυρκαγιά που σάρωσε καταυλισμό εκτοπισμένων
- Η Βενεζουέλα απωθεί αντάρτες προς την Κολομβία, λέει ο κολομβιανός υπουργός Αμυνας
- Κακοκαιρία: Υπερχείλισε ρέμα στο Πικέρμι – Καθίζηση στο Πολύγωνο – Διακοπές κυκλοφορίας
- Πέθανε στα 92 του ο ολλανδός συγγραφέας Σέις Νόοτεμποομ