Άτομο επιχείρησε να μπει με όπλο στο κτίριο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛ.ΑΣ.
Ένας άνδρας βρέθηκε εκεί και θέλησε να περάσει την πύλη ελέγχου για να εισέλθει στο κτίριο, λέγοντας κατά πληροφορίες στους φρουρούς πως είχε κλείσει ραντεβού.
Συναγερμός σήμανε νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης στο κτίριο που στεγάζει τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της Αστυνομίας.
Ένας άνδρας βρέθηκε εκεί και θέλησε να περάσει την πύλη ελέγχου για να εισέλθει στο κτίριο, λέγοντας κατά πληροφορίες στους φρουρούς πως είχε κλείσει ραντεβού.
Ακολούθησε έλεγχος από τους αστυνομικούς, όπου διαπίστωσαν πως ο άνδρας έφερε όπλο.
Εν τέλει οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι το όπλο το κατείχε νόμιμα και πλέον την έρευνα για την ταυτότητα και τα κίνητρα του άνδρα, έχει αναλάβει η Ασφάλεια.
- Σήμερα έχω ραντεβού με τον «Πούτιν» -Οι διάλογοι που πρόδωσαν το κύκλωμα με τα λαθραία τσιγάρα
- Η Ζέτα Μακρυπούλια είναι η νέα «Τζένη Τζένη» στη σκηνή του Νίκου Καραθάνου
- O Σιάο με τον Γιάννη Αντετοτοκούνμπο και τα αδέλφια του, παρακολούθησαν τον τελικό του Super Bowl (vids+pics)
- Νέα Πέραμος: Γνώριζε τους δολοφόνους του ο 27χρονος – Τι λέει ο πατέρας του για τα κληρονομικά
- Κατασκοπεία: Τα μυστικά του κινέζικου λογισμικού στο κινητό του 54χρονου σμήναρχου
- Στις αρχές της καριέρας του, ο Ίθαν Χοκ δεν άντεχε τον Μπίλι Κράνταπ – Τώρα, είναι φίλοι



