Αμείωτη η τουρκική προκλητικότητα στο Αιγαίο
Δεκάδες παραβιάσεις πραγματοποίησαν και σήμερα τουρκικά αεροσκάφη.
Χωρίς τέλος οι προκλητικές ενέργειες των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων στο Αιγαίο, την ώρα που ο τουρκικός Τύπος μιλά για «σενάρια σύγκρουσης» μεταξύ των δύο χωρών.
Για μία ακόμα ημέρα, τα αεροσκάφη της Τουρκίας πραγματοποίησαν δεκάδες παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου συνεχίζοντας την τουρκική προκλητικότητα.
Διαβάστε ακόμα: Τουρκία: Απίστευτο θράσος από την Τουρκία – «Αν θέλαμε ένταση θα κάναμε υπερπτήσεις στην Αττική»
Ειδικότερα, πάνω από το Αιγαίο πέταξαν συγκεκριμένα έξι αεροσκάφη, ενώ καταγράφηκαν 39 παραβιάσεις.
Μεμονωμένα πέταξαν δύο ATR-72, τρία μη επανδρωμένα UAV και ένα κατασκοπευτικό CN-235, χωρίς να σημειωθούν εμπλοκές.
Σύμφωνα με το ΓΕΕΘΑ, τα αεροσκάφη αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.
- Διαδικτυακό μπλακ άουτ στο Ιράν όπου κλιμακώνεται η καταστολή – Έτοιμος να επέμβει ο Τραμπ, ανταλλάσσει απειλές με την Τεχεράνη
- Νέο κέρδος για τη Λέτσε: το σχέδιο εξυγίανσης απέδωσε
- Χρυσές Σφαίρες: «One Battle After Another», «Hamnet» και «Adolescence» οι μεγάλοι νικητές της βραδιάς
- Ισραήλ: Υπέγραψε συμφωνία ασφαλείας με τη Γερμανία – Στο στόχαστρο Ιράν, Χαμάς, Χεζμπολάχ, Χούθι
- Ρεάλ Μαδρίτης: Στόχος τα 300 εκατ. ευρώ από τη φανέλα
- Κρήτη: Απολογείται σήμερα ο 54χρονος πατέρας που κατηγορείται ότι βίαζε τις κόρες του




