Ο Ολυμπιακός, μετά τη νίκη του με 74-66 το Σάββατο (10/9), αντιμετωπίζει απόψε ξανά τη Φενερμπαχτσέ σε φιλική αναμέτρηση στην Κωνσταντινούπολη, αλλά αυτήν τη φορά με την παρουσία φιλάθλων.
Φυσικά, λόγω EuroBasket αμφότερες οι ομάδες θα παραταχθούν με αρκετές απουσίες, με τους Ερυθρόλευκους να μην έχουν ακόμη διαθέσιμους τους Βεζένκοφ, Φαλ, Σλούκα, Παπανικολάου, Λαρεντζάκη και Λούντζη, ενώ οι πρωταθλητές Τουρκίας τον… προπονητή τους, Δημήτρη Ιτούδη, τον Νικ Καλάθη και πολλούς ακόμη παίκτες.
«Ανυπομονούμε για τον αγώνα της Δευτέρας. Θα είναι κάτι σαν το πρώτο επίσημο παιχνίδι, καθώς θα είναι ανοιχτό στο κοινό. Θα έρθουν αρκετοί φίλαθλοι. Όλοι ανυπομονούμε. Θα είναι ακόμη πιο δύσκολο παιχνίδι, για τον επιπλέον λόγο ότι κερδίσαμε το χθεσινό ματς. Περιμένουμε πως θα είναι πιο επιθετικοί και ακόμη πιο συγκεντρωμένοι» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τζοέλ Μπολομπόι, που ήταν εκ των πρωταγωνιστών στην προχθεσινή νίκη.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Η Ρεάλ Μαδρίτης είχε εξαιρετική επιθετική πολυφωνία απέναντι σε μια Μπαρτσελόνα που δεν είχε λύσεις κι έτσι επικράτησε εύκολα στο ντέρμπι της 22ης αγωνιστικής της Euroleague με 80-61.
Τζα Μοράντ και Ζακ Λαβίν είναι μερικά από τα ονόματα που «ακούγονται» για τους Μπακς προκειμένου να πείσουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να παραμείνει στο Μιλγουόκι.
Έγινε γνωστή η ημερομηνία άφιξης του Σαντίνο Αντίνο στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό, με τον 20χρονο αριστερό εξτρέμ να αναμένεται το μεσημέρι της Κυριακής (18/01).