Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπολομπόι: «Σημειώνουμε πρόοδο και αυτό φαίνεται στο παρκέ»

Μπολομπόι: «Σημειώνουμε πρόοδο και αυτό φαίνεται στο παρκέ»

Στην πρόοδο που σημειώνει ο Ολυμπιακός κατά την διάρκεια της προετοιμασίας στάθηκε ο Τζόελ Μπολομπόι.

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Φενέρμπαχτσε με 74-66 στη Κωσταντινούπολη, στο πρώτο εκ των δύο φιλικών που θα δώσουν οι δύο ομάδες.

Ένας από τους πρωταγωνιστές για το σύνολο του Γιώργου Μπαρτζώκα ήταν ο Τζοέλ Μπολομπόι ο οποίος κατέγραψε κόντρα στους Τούρκους 14 πόντους.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Πειραιωτών, στάθηκε στην πρόοδο που έχει δείξει η ομάδα του κατά την διάρκεια της προετοιμασίας, ενώ μίλησε και για το δεύτερο φιλικό που ακολουθεί με τους Τούρκους (Δευτέρα 12/09 – 20:30).

Διαβάστε επίσης: Ουκρανία – Πολωνία 86-94: Με ηγέτες Σλότερ και Πονίτκα στους «8»!

«Χθες ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, όμως, καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Σίγουρα ήταν κλειστό ματς, αλλά είδαμε την πρόοδο που κάνουμε. Δουλέψαμε πολύ στην άμυνα και επιθετικά προσπαθήσαμε να κάνουμε πιο απλά τα πράγματα. Όλοι εδώ καταβάλουμε μεγάλη προσπάθεια, τόσο ατομικά, όσο και ομαδικά. Νιώσαμε καλά που παίξαμε με μια πολύ καλή ομάδα, κάτι που μας βοήθησε να δούμε που βρισκόμαστε».

Για το φιλικό της Δευτέρας με τη Φενέρμπαχτσε: «Ανυπομονούμε για τον αγώνα της Δευτέρας. Θα είναι κάτι σαν το πρώτο επίσημο παιχνίδι, καθώς θα είναι ανοικτό στο κοινό. Θα έρθουν αρκετοί φίλαθλοι. Όλοι ανυπομονούμε. Θα είναι ακόμη πιο δύσκολο παιχνίδι, για τον επιπλέον λόγο ότι κερδίσαμε το χθεσινό ματς. Περιμένουμε πως θα είναι πιο επιθετικοί και ακόμη πιο συγκεντρωμένοι».

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024