
Γιάννης Μπέζος: «Κόντεψα να αυτοκτονήσω, οι παλιοί χαζοί παρέμειναν χαζοί»
«Απογοητεύτηκα τόσο πολύ που δεν θέλω να ξαναδώ κανένα»
Για όλους και για όλα μίλησε ο Γιάννης Μπέζος, ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» και μίλησε μεταξύ άλλων για ένα reunion στο οποίο παρευρέθηκε και τελικά… δεν αποκόμισε τις καλύτερες εντυπώσεις.
«Υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχω να μοιραστώ κάτι πια μαζί τους, δεν τους αντιπαθώ. Αλλάζει με τα χρόνια γιατί ανεβαίνουν οι εμπειρίες κι αρχίζουν οι απαιτήσεις σου να είναι διαφορετικές πια. Νομίζω πρέπει να το κάνουμε αυτό. Δεν στενοχωριούνται οι άνθρωποι. Είναι προτιμότερο αν στενοχωρηθεί ο άλλος, παρά να το κουβαλάς σαν σαράκι. Αυτό μετά γίνεται σαν καρφί στο κεφάλι και σε ακολουθεί. Το να υποδύεσαι ότι είσαι χαρούμενος, μπορεί να με τρελάνει» είπε αρχικά.
«Εγώ πήγα μια φορά σε ένα reunion και κόντεψα να αυτοκτονήσω, διότι διαπίστωσα ότι όλοι οι παλιοί χαζοί παρέμειναν χαζοί κι όλοι οι ανόητοι χειροτερεύσαν. Δεν είδα καμία βελτίωση. Απογοητεύτηκα τόσο πολύ που δεν θέλω να ξαναδώ κανένα. Δεν έχω κάτι να πω. Βλέπω ότι δεν αλλάζουν έτσι εύκολα οι άνθρωποι. Λένε να θυμηθώ τα παλιά. Γιατί να τα θυμηθώ; Δεν θέλω τίποτα παλιό, θέλω να πάω μπροστά. Σιγά μην θυμηθώ τα παλιά. Ούτε ενδιαφέρον είχαν. Μόνο ότι ήμασταν νέοι» πρόσθεσε ο Γιάννης Μπέζος.
Δείτε το βίντεο
- «Αρμάνι, Φενερμπαχτσέ και Ρεάλ Μαδρίτης για Πίτερς»
- «Να δώσουμε λόγους να επιστρέψουν και ευκαιρίες για να μείνουν οι άνθρωποι στον τόπο τους»
- Πάσχα: Πώς αμείβονται όσοι εργαστούν κατά τις ημέρες των αργιών
- Τι αλλάζει στα ταξίδια από και προς την ΕΕ από τις 10 Απριλίου
- ΣΥΡΙΖΑ: Ο «άριστος» Λαζαρίδης να προσκομίσει το πτυχίο του ή να παραιτηθεί
- Η Αθήνα έχασε τη μάχη: Ο Δημήτρης Μπάσης σκέφτεται να επιστρέψει στο χωριό του



