Σέξι και όποιος αντέξει… Η Βίκυ Κάβουρα συνεχίζει να αναστατώνει την Κρήτη.

Η ηθοποιός, μετά τη Θεσσαλονίκη και τη Μυτιλήνη, συνεχίζει να απολαμβάνει τις διακοπές της στα Χανιά και σε κάθε της εμφάνιση τραβά πάνω της όλα τα βλέμματα.

Το μοντέλο, επ’ ευκαιρία επισκέφτηκε και το Ελαφονήσι και φυσικά μοιράστηκε πολλές φωτογραφίες με τους ακολούθους της στο Instagram.

Στη πρώτη η Βίκυ Κάβουρα κρατάει το μαγιό της στο χέρι πριν πάει για μπάνιο. Στη δεύτερη και στην τρίτη ποζάρει, φορώντας το υπέροχο μαύρο και τιρκουάζ μαγιό της μπροστά από το μαγευτικό τοπίο της παραλίας. Τα likes, φυσικά, έπεσαν «βροχή».

Δείτε τις φωτογραφίες που άναψαν «φωτιές»

Η Βίκυ Κάβουρα έχει από τα πιο γυμνασμένα κορμιά της σόουμπιζ. Η γνωστή ηθοποιός έχει μιλήσει σε παλαιότερη συνέντευξη της για το πώς καταφέρνει να διατηρεί την άψογη σιλουέτα της. Συγκεκριμένα, η Βίκυ Κάβουρα είχε αποκαλύψει:

«Πάω γυμναστήριο από από 13 και η διατροφή μου είναι συγκεκριμένη από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Δεν τρώω ποτέ ελληνικά σουβλάκια. Έχω φάει μια φορά burger. Τώρα τελευταία άρχισα να τρώω μακαρόνια λόγω της προπόνησης, δεν μου άρεσαν πριν. Προσπάθησα, πιέστηκα, εντάξει τα κατάφερα. Δεν μου αρέσουν ούτε οι πατάτες. Μου αρέσουν τα γλυκά όμως».