Σχέδια βελτίωσης: Έρχεται παράταση για την υλοποίηση του 20%
Αναμένεται η υπογραφή της σχετικής υπουργικής απόφασης
Προς υπογραφή βρίσκεται η απόφαση παράτασης για την υλοποίηση του 20% των σχεδίων βελτίωσης, η οποία αναμένεται να δοθεί μέχρι τις 30 Νοεμβρίου 2022.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ενημέρωση του βουλευτή Πέλλας της ΝΔ κ. Διονύση Σταμενίτη, μετά από επικοινωνία με τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γιώργο Στύλιο αναφορικά με το ζήτημα της προθεσμίας υλοποίησης του 20% των σχεδίων βελτίωσης – Δράσεις: 4.1.1 «Υλοποίηση επενδύσεων που συμβάλλουν στην ανταγωνιστικότητα της εκμετάλλευσης» και 4.1.3 «Υλοποίηση επενδύσεων που συμβάλλουν στη χρήση ΑΠΕ καθώς και στην προστασία του περιβάλλοντος του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) της Ελλάδας 2014-2020», αναμένεται να δοθεί η παράταση υλοποίησης.
Διαβάστε επίσης: Γεωργαντάς: Ετοιμάζονται έκτακτες ενισχύσεις και παρεμβάσεις για τον πρωτογενή τομέα
Με την προς υπογραφή απόφαση παρατείνεται για 3 μήνες η προθεσμία, διευκολύνοντας τους δικαιούχους που αντιμετώπιζαν προβλήματα λόγω κυρίως καθυστερήσεων που παρατηρούνται στην προμήθεια των Γεωργικών Οχημάτων εξαιτίας των συνολικών καθυστερήσεων, που υφίστανται στο χώρο της εμπορίας οχημάτων.
- Υποκλοπές: Ένοχη σιωπή
- Μίλτος Πασχαλίδης: Η συγγραφή, η πατρότητα και τα δάκρυα του Ανδρέα Μικρούτσικου για τον αδερφό του
- Νέος ισχυρός σεισμός στη Θεσπρωτία – Μπαράζ δονήσεων τις τελευταίες ημέρες
- Βρετανία: «Η μηνιγγίτιδα μας την πήρε σε 12 ώρες» – Απαρηγόρητος ο πατέρας της 18χρονης μαθήτριας στο Κεντ
- H OpenAI ετοιμάζει «superapp» που συνδυάζει το ChatGPT με browser
- Τέμπη: Σκληρή ανακοίνωση της Ένωσης Δικαστών για «το δίδυμο Κωνσταντοπούλου-Καρυστιανού» – «Φασιστική νοοτροπία»

