«Ασημένια» στο σκιφ ελαφρών βαρών του Ευρωπαϊκού η Ζωή Φίτσιου
Η Ζωή Φίτσιου κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κωπηλασίας, τερματίζοντας δεύτερη στον τελικό του σκιφ ελαφρών βαρών.
Η Ζωή Φίτσιου τερμάτισε δεύτερη στον τελικό του σκιφ ελαφρών βαρών και κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κωπηλασίας που ολοκληρώνεται σήμερα (14/8) στο Μόναχο.
Η Ελληνίδα σκιφίστρια πέρασε τη γραμμή του φίνις σε χρόνο 08:09.21. Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Ρουμάνα Ιονέλα Κόζμιουκ με 08:04.41, ενώ το χάλκινο μετάλλιο κρέμασε στο στήθος η Ολλανδή Μαρτίνε Φελτχάις με 08:10.20.
Εκτός βάθρου έμειναν η Ιρλανδή Αόιφε Κάσεϊ (4η, 08:11.68), η Ιταλίδα Στεφανία Μπουτινιόν (5η, 08:16.62) και η Γερμανίδα Μαρί-Λουίζε Ντράγκε (6η, 08:24.81).
Αν και ήταν 4η στα πρώτα μέτρα της κούρσας, η Ζωή Φίτσιου με ντεμαράζ στο τέλος κατάφερε ν’ αφήσει στην 3η θέση την Ολλανδή Φελτχάις, την ώρα που η Ρουμάνα Κόζμιουκ είχε φύγει ξεκάθαρα μπροστά στην πρώτη θέση.
- Bank of Greece Governor Calls for Shift in Growth Model
- Κάποια στιγμή θα πρέπει να σταματήσουμε να πνιγόμαστε
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (23/1): Πού θα δείτε το Ελλάδα-Ουγγαρία στο πόλο και δράση στα ευρωπαϊκά γήπεδα
- Γλυφάδα: «Της είπαν ότι πλημμύριζε το σπίτι της» – Μαρτυρία γειτόνισσας για τον τραγικό θάνατο της 56χρονης
- Χάρης Βαρθακούρης: «Με τον πατέρα πηγαίναμε σε παιχνιδάδικο και έκλεινε μισή ώρα μετά, για να διαλέξω παιχνίδι»
- Πότε τελειώνουν οι μεταγραφές στη Super League – Τι ισχύει με το «παράθυρο» των ελεύθερων


