Μία ιστορία αγάπης που δεν έμελλε να έχει τόσο καλό τέλος έρχεται στο φως της δημοσιότητας, στη Θεσσαλονίκη, όταν δύο νέοι αποφάσισαν να το… σκάσουν και να ζήσουν τον έρωτά τους. Εν τέλει, ο νεαρός κατέληξε στα Δικαστήρια και η ανήλικη επέστρεψε στους γονείς της.
Σύμφωνα με το voria.gr, το βράδυ της Δευτέρας 8 Αυγούστου η μητέρα μίας 15χρονης δήλωσε την εξαφάνισή της στο ΑΤ Λαγκαδά. Σύμφωνα με την ίδια, η κόρη της έλειπε από το σπίτι από την προηγούμενη Πέμπτη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η 15χρονη διέμενε σε ξενοδοχείο στην περιοχή του Λαγκαδά μαζί με έναν 21χρονο, με τον οποίο και το έσκασε ενώ τις απογευματινές ώρες εχθές ο νεαρός συνελήφθη και η κοπέλα εντοπίστηκε σε σπίτι φιλικού της προσώπου και μεταφέρθηκε στην οικογένειά της.
Ο 21χρονος μετέβη στον Εισαγγελέα όπου και του ασκήθηκε ποινική δίωξη.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας