
Φωτιά στην Πεντέλη: Αντιμέτωπη με τις φλόγες δημοσιογράφος του MEGA – «Δυσκολεύομαι να αναπνεύσω»
«Δεν μπορώ να ανοίξω τα μάτια μου»
Δραματικές ώρες στην Πεντέλη, με πυροσβέστες και εθελοντές να δίνουν τιτάνια μάχη για να σώσουν περιουσίες, ζώα και δασικές εκτάσεις. Οι άνεμοι τις τελευταίες ώρες στην περιοχή είναι πάρα πολύ ισχυροί, κάτι που δυσκολεύει τη δουλειά της πυροσβεστικής.
Δημοσιογράφοι, φωτορεπόρτερ και συνεργεία των Μέσων Μαζικής Ενημέρωση, που βρίσκονται στην περιοχή για να καλύψουν όσα συμβαίνουν στην Πεντέλη, δίνουν τη δική τους τεράστια μάχη, αφού η ατμόσφαιρα είναι αποπνικτική.
- Διαβάστε επίσης: Δραματικές στιγμές: Τα ουρλιαχτά πυροσβέστη στην πυρκαγιά στο Ντράφι
Νωρίτερα γράψαμε για τη δημοσιογράφο του Open, η οποία μαζί με το συνεργείο της έτρεξε για να σωθεί από τις φλόγες.
«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»
Τις απίστευτες στιγμές που έζησε περιέγραψε και η δημοσιογράφος του MEGA, Μάνια Αλιβιζάτου, η οποία μετέδιδε με δυσκολία όσα συμβαίνουν στην περιοχή.
«Η ατμόσφαιρα γίνεται ολοένα και πιο αποπνικτική. Περνάνε σπίθες μπροστά από την κάμερα, η κατάσταση είναι αποπνικτική. Δυσκολεύομαι να αναπνεύσω και να ανοίξω τα μάτια μου, γιατί οι καπνοί είναι πάρα πολύ έντονοι αυτή τη στιγμή» περιέγραψε με αγωνία η Μάνια Αλιβιζάτου.
Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο
- Αυτό είναι το «αρχηγείο» του Emily in Paris στη Μύκονο
- «Το σύστημα δολοφονίας χαρακτήρων του Μαξίμου» έπιασε δουλειά – Πόλεμος ΠΑΣΟΚ και ΝΔ
- ΕΦΕΤ: Ανακαλούνται παξιμάδια κανέλας – Ποιος ο λόγος
- Μπαρτζώκας για Final-4: «Πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα, πάντα υπάρχει πίεση»
- Βρετανία: Παραιτήθηκε ο υπουργός Υγείας – Τι αναφέρει στην επιστολή του
- Καλλιθέα: Στη φυλακή ο 58χρονος που πυροβόλησε με ούζι μέσα σε μπαρ στην Καλλιθέα

