Καβάλα: «Κλείστε πόρτες, παράθυρα και κλιματιστικά» – Μήνυμα του 112 σε κατοίκους
Όπως δήλωσε ο δήμαρχος Παγγαίου Φίλιππος Αναστασιάδης στο ΣΚΑΙ δεν αποκλείεται να εκκενωθεί ο οικισμός των Αντιφιλίππων.
Μήνυμα από το 112 στους κατοίκους στις τοπικές κοινότητες Αντιφιλίππων και Παλαιοχωρίου του δήμου Παγγαίου στην Καβάλα.
Το μήνυμα από την Πολιτική Προστασία που στάλθηκε μετά τις 02.30 το βράδυ ενημερώνει τους κατοίκους της περιοχής να κρατήσουν κλειστές πόρτες, παράθυρα και κλιματιστικά ώστε να αποτραπεί κάθε επαφή τους με τον αέρα της περιοχής, όπου κατέπεσε το αεροσκάφος.
Δεν αποκλείεται να εκκενωθεί οικισμός της Καβάλας
Παράλληλα όπως δήλωσε ο δήμαρχος Παγγαίου Φίλιππος Αναστασιάδης στο ΣΚΑΙ δεν αποκλείεται να εκκενωθεί ο οικισμός των Αντιφιλίππων.
O δήμαρχος Παγγαίου ανέφερε ότι το αεροσκάφος μετέφερε πυρομαχικά. Ο ίδιος πρόσθεσε ότι εξετάζεται το ενδεχόμενο να εκκενωθεί ο οικισμός των Αντιφιλίππων, προκειμένου να γίνουν απρόσκοπτα οι έρευνες, αλλά και για να προφυλαχθεί η υγεία των πολιτών.
- Πώς μας προστατεύει κρυφά ο μεγάλος, κακός λύκος;
- Κραν Μοντανά: Η έκκληση των συγγενών για την 15χρονη Αλίκη Καλλέργη που αγνοείται – Πώς το μπαρ έγινε παγίδα θανάτου
- Τι συμβαίνει με τις αποδοχές της Λαγκάρντ: Άλλες στα χαρτιά, άλλες στην τσέπη
- Η Σάκκαρη νίκησε την Οσάκα και έπειτα επιβεβαίωσε τον αρραβώνα της με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη
- Υεμένη: Εχθροπραξίες μεταξύ κυβέρνησης και αυτονομιστών – Ο στόλος της Σαουδικής Αραβίας στην Αραβική Θάλασσα
- Betsson Super Cup: Ολυμπιακός-ΟΦΗ με Σούπερ Ενισχυμένες Αποδόσεις και κορυφαία προσφορά* στην Betsson!



