Σέρρες: Για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατηγορείται 32χρονος
Από την αστυνομία σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας, επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.
Στον εισαγγελέα Σερρών οδηγείται 32χρονος που φέρεται να «πρωταγωνίστησε», τα ξημερώματα της Κυριακής, σε δύο διαδοχικά επεισόδια με θύμα 45χρονο, ύστερα από μεταξύ τους φραστική αντιπαράθεση.
- Διαβάστε ακόμη: Θεσσαλονίκη: Δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας στην 31χρονη που μαχαίρωσε τον άνδρα της
Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, το πρώτο επεισόδιο συνέβη στην Ηράκλεια Σερρών, όπου ο 32χρονος, κινούμενος με το αυτοκίνητό του, κατηγορείται ότι παρέσυρε τον 45χρονο, με συνέπεια να τον τραυματίσει. Λίγη ώρα ώρα αργότερα σε γειτονικό οικισμό, το Ποντισμένο, ακολούθησε το δεύτερο επεισόδιο, όταν ο ίδιος δράστης συνάντησε εκ νέου τον παθόντα. Σύμφωνα με την αστυνομία, κρατώντας κυνηγετική καραμπίνα, πυροβόλησε εναντίον του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαιναν ο 45χρονος μαζί με τη σύζυγό του, χωρίς όμως να τους τραυματίσει.
Το βράδυ της ίδιας μέρας και καθώς είχαν ξεκινήσει αστυνομικές αναζητήσεις για τον εντοπισμό του, ο 32χρονος προσήλθε στο Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου, στη Θεσσαλονίκη, όπου παραδόθηκε αυτοβούλως. Από την αστυνομία σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας, επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.
- Τι μισθό δίνει η OpenAI για την πιο αγχωτική δουλειά στην ΑΙ
- Κίνηση ανθρωπιάς από την ΠΑΕ Άρης: Στο πλευρό φίλου της ομάδας με σοβαρό πρόβλημα υγείας
- Γκάφα Τραμπ στο Truth Social – Μπέρδεψε ένα ισραηλινό γεράκι με τον φαλακρό αετό, το εθνικό σύμβολο των ΗΠΑ
- Καθησυχαστικός ο Ρομπέρτο Κάρλος για την υγεία του: «Δεν έπαθα έμφραγμα…»
- 2025: Η χρονιά που το «γυμνό φόρεμα» έντυσε τα κόκκινα χαλιά – Μεταξύ ρούχου και ψευδαίσθησης
- 3, 2, 1: Η Αθήνα υποδέχεται το 2026 με ένα μεγάλο πάρτι – Το εορταστικό καλωσόρισμα της νέας χρονιάς

