Ο ΕΦΕΤ ενημερώθηκε μέσω του Συστήματος Έγκαιρης Προειδοποίησης για τα Τρόφιμα και τις Ζωοτροφές (RASFF), για την διακίνηση από την Ολλανδία στην εταιρεία “ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε.”, πρωτεΐνης μπιζελιού στην οποία ανιχνεύτηκε η ουσία Chlorate σε υψηλή συγκέντρωση.
Σε συνέχεια σχετικής από την επιχείρηση διερεύνησης, ανακαλούνται τα κάτωθι φυτικά προϊόντα με την επωνυμία “ΔΩΔΩΝΗ Plant’d”, στα οποία έχει χρησιμοποιηθεί ως πρώτη ύλη η πρωτεΐνη μπιζελιού:
Plant’d Βρώμη, με ημερομηνίες λήξης 5/7/22, 10/7/22, 19/7/22 και 2/8/22
Plant’d με Βανίλια, με ημερομηνίες λήξης 5/7/22, 10/7/22, 19/7/22 και
2/8/22
Plant’d με Μήλο και Κανέλα, με ημερομηνίες λήξης 5/7/22, 10/7/22, 19/7/22
και 2/8/22
Ο ΕΦΕΤ εποπτεύει τη διαδικασία ανάκλησης ενώ ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι αντίστοιχοι έλεγχοι. Καλούνται οι καταναλωτές, οι οποίοι έχουν προμηθευτεί τα αναφερόμενα προϊόντα (κάτωθι φωτογραφίες), να μην τα καταναλώσουν.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας