Τέλος ο Κλάτενμπεργκ από την ΚΕΔ – Συνεχίζει στην Αίγυπτο
Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ ανακοινώθηκε από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αιγύπτου και έτσι η πορεία του στο ελληνικό ποδόσφαιρο λαμβάνει τέλος
Τα λόγια του πράξη έκανε ο Τάκης Μπαλτάκος. Ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ, που είχε αποκαλύψει με το… καλημέρα τις προθέσεις του, κατάφερε τελικά να «τελειώσει» τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ από το ρόλο του αρχιδιαιτητή.
Όπως έγινε γνωστό, ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αίγυπτο, καθώς η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Άγγλο, δίνοντάς του το ρόλο του αρχιδιαιτητή.
Τι σημαίνει αυτό πιο πρακτικά; Η πορεία του Άγγλου στο ελληνικό ποδόσφαιρο τελειώνει κάπου εδώ οριστικά, κάτι που αναμενόταν έτσι κι αλλιώς με βάση και τις τελευταίες εξελίξεις πάνω στο θέμα, με τον Τάκη Μπαλτάκο να τον «τελειώνει» από την ΕΠΟ/ΚΕΔ.
Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αιγύπτου γνωστοποίησε τη σημαντική αυτήν εξέλιξη μέσα από τα social media.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Κλάτενμπεργκ έχει ενταχθεί και στο δυναμικό του δικτύου Fox Sports ως αναλυτής κανονισμών για το Nations League.
- Ύδρα, Χαλκίδα, Αθήνα: Το κινηματογραφικό tour του Μπραντ Πιτ στην Ελλάδα συνεχίζεται
- Δεκάδες πολιτικοί κρατούμενοι «σαπίζουν» στις φυλακές του Ελ Σαλβαδόρ, καταγγέλλει ΜΚΟ
- Pierra Creta: Αυθεντική εμπειρία ορεινής Κρήτης με σκι στον Ψηλορείτη
- Σκόπελος: Το νησί της Ευρώπης που διατηρεί ακόμη την ταυτότητα του
- Εθελοντισμός: Η ελπίδα για μια καλύτερη ζωή για τα αδέσποτα ζώα
- Ο πόλεμος στο Ιράν και ο θαυμασμός για τη βαναυσότητα



