Μαρτίνς: «Καμαρά και Ζινκερνάγκελ μπορούν να προσθέσουν πολλά πράγματα στην ομάδα»
Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για τις εντυπώσεις που του άφησε το παιχνίδι με τη Σλάβια Πράγας αλλά και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Ολυμπιακού.
Ο Ολυμπιακός έμεινε στο 1-1 με τη Σλάβια Πράγας στο τέταρτο φιλικό προετοιμασίας και ο Πέδρο Μαρτίνς στάθηκε στα δύο διαφορετικά πρόσωπα που έδειξε η ομάδα του στο ματς. Παράλληλα ο Πορτογάλος τεχνικός αναφέρθηκε και στους Καμαρά και Ζιμκερνάγκελ τονίζοντας πως μπορούν να δώσουν πολλά.
Όσα είπε ο Μαρτίνς:
Για το ματς: «Ήταν ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι, είναι μία ομάδα πολύ καλή με εμπειρία. Παίξαμε καλά, ένα ενδιαφέρον παιχνίδι για εμάς, με δύο διαφορετικά μέρη. Στο πρώτο μέρος ήμασταν καλοί, αλλά μας έλειπε η τελευταία πάσα. Με τις αλλαγές στο β’ μέρος ήταν διαφορετικό, είδαμε διαφορά στον ρυθμό».
Για Ζινκερνάγκελ και Καμαρά: «Ο Αμπουμπακάρ παίζει ψηλά και στα άκρα, ο Φίλιπ κυρίως αριστερά και ως 10άρι. Δεν ήταν σε καλή κατάσταση. Ο Αμπουμπακάρ ήρθε χθες το βράδυ αργά, ο Ζινκερνάγκελ πριν από τρεις-τέσσερις μέρες.
Είναι δύσκολη προετοιμασία γι’ αυτούς γιατί ήρθαν πιο μετά στην προετοιμασία. Είναι παίκτες που μπορούν να προσθέσουν πολλά πράγματα στην ομάδα. Θέλουν δουλειά ακόμη. Ο Καμαρά έκανε μία προπόνηση το πρωί και μάλιστα σκληρή, γιατί δουλεύουμε για να είμαστε έτοιμοι στις 20 του μήνα. Θέλουν χρόνο ακόμη».
- Ζαλγκίρις – Ολυμπιακός 99-94 (παρ.): Συγκλονιστικό παιχνίδι στο Κάουνας – «Λύγισε» στη δεύτερη παράταση
- Κάνιε Γουέστ & Μπιάνκα Σενσόρι: Σε κέντρο αποκατάστασης το ζευγάρι – Μία ευκαιρία να σώσουν τον γάμο τους
- Κούβα: H ακτοφυλακή της Αβάνας απάντησε σε πυρά αμερικανικού σκάφους – Τέσσερις νεκροί και 6 τραυματίες
- Φενέρμπαχτσε – Παρτιζάν 81-78: Νίκη με «υπογραφή» Χόρτον-Τάκερ
- Έρχονται τα πρώτα πρόστιμα για ταχύτητα πάνω από 30 χλμ/ώρα
- Τραμπ: Τηλεφωνική επικοινωνία με Ζελένσκι την παραμονή των νέων διαπραγματεύσεων


