Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σαμάνθα Φοξ: Η απόλυτη ανδρική φαντασίωση των 80s παντρεύτηκε με γυναίκα

Σαμάνθα Φοξ: Η απόλυτη ανδρική φαντασίωση των 80s παντρεύτηκε με γυναίκα

Η «touch me» Σαμάνθα Φοξ, έβαλε ταφόπλακα σε χιλιάδες φαντασιώσεις ανδρών που μεγάλωσαν στα 80s. Παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς της.

Στα μέσα της δεκαετίας του 80, μια Βρετανίδα ποπ τραγουδίστρια, προκάλεσε ντελίριο στον ανδρικό πληθυσμό σε όλη τη γη και τον έκανε να παραμιλά. Το όνομα της ήταν Σαμάνθα Φοξ.

Τώρα η φαντασίωση εκατομμυρίων ανδρών που τότε ήταν έφηβοι, και έκαναν σαν τρελοί να δουν το video clip της Σαμάνθα Φοξ να λέει «touch me», καταστρέφεται. Η γυναίκα που πολλοί είχαν αφίσα στο δωμάτιο τους να ποζάρει με το κόκκινο μαγιό και να ξεχειλίζουν ο αισθησιασμός της, παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς της.

Γάμος μετά από 6 χρόνια σχέσης

Η σύντροφος της Σαμάνθα και πλέον σύζυγος της ονομάζεται Λίντα Όλσεν. Οι δυο γυναίκες είχαν 6 χρόνια σχέσης και τελικά αποφάσισαν να ενώσουν τις ζωές τους σε μια πολυτελή τελετή που έγινε στο Έσεξ.

Η 56χρονη τραγουδίστρια εντυπωσίασε με την εμφάνιση της αφού ο χρόνος από το χυμώδες κορμί της φαίνεται ότι στάθηκε αρκετά καλός. Φορούσε ένα στράπλες νυφικό φόρεμα και ασημένια παπούτσια με ψηλό τακούνι. Δίπλα της τα παρανυφάκια ήταν ντυμένα σε ροζ χρώματα.

Η Σαμάνθα έφτασε στο χώρο της δεξίωσης με ένα λευκό ταξί διακοσμημένο με ροζ κορδέλες που στον αριθμό κυκλοφορίας του έγραφε: «Η Σαμάνθα και η Λίντα παντρεύονται στις 18 Ιουνίου».

Το ζευγάρι επισημοποίησε τον έρωτα του πριν από δυο χρόνια όταν και αρραβωνιάστηκε αλλά λόγω κορωνοϊού δεν μπορούσαν να παντρευτούν έτσι όπως το φανταζόντουσαν και ήθελαν.

Εκπρόσωπος της Σαμάνθας δήλωσε για το γάμο: «Η Σαμ και η Λίντα είναι τόσο ευτυχισμένοι μαζί και θέλουν να περάσουν το υπόλοιπο της ζωής τους μαζί. Είναι τόσο ερωτευμένες και θέλουν να το επισημοποιήσουν».

Η Σαμάνθα πέρασε μια εξαιρετικά άσχημη περίοδο της ζωής της όταν το 2015, η τότε της σύντροφος, Μίρα Στράτον νικήθηκε από τον καρκίνο. Ήταν μαζί 15 ολόκληρα χρόνια και ο θάνατος της την σημάδεψε.

Μέχρι που μετά από λίγους μήνες εμφανίσθηκε στη ζωή της η Λίντα για την οποία η Σαμάνθα είχε πει: «Δεν είναι στο χώρο της ψυχαγωγίας, κάτι που είναι υπέροχο. Έχω πλέον ερωτευτεί μια άλλη γυναίκα. Γνώρισα κάποια πριν από μερικούς μήνες και είμαι πολύ ευτυχισμένη. Όσο μεγαλώνεις η ζωή περνάει τόσο γρήγορα».

Σαμάνθα

Αν και μόλις 1.55 ύψος που σε καμία περίπτωση δεν το λες ύψος μοντέλου, η Σαμάνθα επι τρια χρόνια εργαζόταν σαν μοντέλο. Ήταν από τις κοπέλες που ο κόσμος ήθελε να βλέπει συχνά στη «σελίδα 3» των σκανδαλοθηρικών εντύπων της Βρετανίας. Για την ακρίβεια ήταν η πιο περιζήτητη κοπέλα της «σελίδας 3»

Μέχρι που το 1985 έκανε το άλμα στην ποπ μουσική με το τραγούδι «touch me». Η επιτυχία ήταν ανέλπιστα μεγάλη και το τραγούδι έφτασε στο νούμερο ένα στην Αυστραλία, τον Καναδά, τη Φινλανδία, την Ελλάδα, τη Νορβηγία, την Πορτογαλία, τη Σουηδία, και την Ελβετία, και έγινε το πρώτο από τα τρία κορυφαία 10 σινγκλ στο UK Singles Chart.

Αυτό που έχει σημαδέψει την τραγουδίστρια είναι η σχέση της με τον πατέρα της. Ο Πάτρικ Φοξ πρώην ξυλουργός, διαχειριζόταν τα οικονομικά της κόρης του μέχρι το 1991.

Τότε ύστερα από έναν τυχαίο έλεγχο που έκανε με λογιστές η Σαμάνθα, εντόπισε 2,3 εκατομμύρια λίρες από την περιουσία της να έχουν κάνει φτερά από τους λογαριασμούς της.

Η Σαμάνθα μήνυσε τον πατέρα της και από τότε μέχρι και τον θάνατο του 10 χρόνια μετά δεν ξαναμίλησαν ποτέ.

Sports in

Στη «χρυσή βίβλο» της UEFA o Ολυμπιακός!

Η ομάδα του Πειραιά φιγουράρει πια δίπλα στα μεγαθήρια της Ευρώπης μετά την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ των Νέων.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024