Δυναστεία: Μόνοι τρίτοι με 7 τίτλους οι Γουόριορς – Τέσσερα πρωταθλήματα σε 8 χρόνια
Οι Γουόριορς ξεπέρασαν τους Μπουλς σε πρωταθλήματα και επιβεβαίωσαν πως είναι η καλύτερη ομάδα της τελευταίας δεκαετίας
Έχουν φτιάξει τη δική τους δυναστεία την τελευταία οκταετία. Έτσι λέγεται το τέσσερα στα οκτώ.
Ο Κάρι και η παρέα του από το 2015 έως και σήμερα έχουν κατακτήσει τα τέσσερα από τα οκτώ πρωταθλήματα στο NBA, καθιστώντας έτσι τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς την τρίτη δύναμη όλων των εποχών στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη.
Μετά και τη φετινή κατάκτηση οι Γουόριορς έφθασαν συνολικά τα επτά πρωταθλήματα, ξεπέρασαν τους Σικάγο Μπουλς και είναι πλέον στην τρίτη θέση όλων των εποχών, πίσω από Σέλτικς και Λέικερς, που έχουν από 17 πρωταθλήματα.
Τα προηγούμενα τρία πρωταθλήματα των Πολεμιστών είχαν κατακτηθεί το 1947, το 1959 και το 1975. Πέρασαν 40 χρόνια μέχρι να ανέβουν πάλι στο θρόνο, αφού πήραν το τέταρτο το 2015, αλλά από τότε έως σήμερα θεωρούνται η καλύτερη ομάδα στο NBA.
Και όχι άδικα…
- Βενεζουέλα: Αν εγκαταλείψει την εξουσία, άσυλο στον Μαδούρο προσφέρει η Κολομβία
- Εξεμάνη ο Τραμπ επειδή οι Αμερικανοί δεν είναι ικανοποιημένοι από την οικονομική πολιτική του
- Τουρκμενιστάν: Πούτιν, Ερντογάν και Πεζεσκιάν μεταβαίνουν σε μια από τις πιο μυστηριώδεις χώρες του κόσμου
- Μαδούρο για το ρεσάλτο των ΗΠΑ: «Εγκαινίασαν την εποχή της εγκληματικής θαλάσσιας πειρατείας στην Καραϊβική»
- Ουκρανία: «Η επόμενη εβδομάδα θα είναι αποφασιστική», λέει η φον ντερ Λάιεν
- Βενεζουέλα: Επίκεινται χερσαία πλήγματα των ΗΠΑ, επαναλαμβάνει ο Τραμπ
