Θεσσαλονίκη: Αθώες δύο οικιακές βοηθοί για κλοπή 50 χρυσών λιρών
Την απαλλαγή τους πρότεινε κι ο εισαγγελέας της έδρας
Αθώες λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν δύο οικιακές βοηθοί, που παραπέμφθηκαν στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, ύστερα από μήνυση 92χρονου ότι έκλεψαν 50 χρυσές λίρες, τις οποίες είχε κρυμμένες σε ειδική κρύπτη μέσα στο σπίτι του, όπου εργάζονταν.
Ο 92χρονος υποψιάστηκε τις δύο αλλοδαπές οικιακές βοηθούς επειδή ήταν οι μόνες που είχαν πρόσβαση στο σπίτι και επιπλέον, όπως κατέθεσε στο δικαστήριο, είδε τη μία από τις δύο να μεταφέρει μία σακούλα εκτός σπιτιού, χωρίς όμως να πάει να ελέγξει το περιεχόμενο της.
Οι κατηγορούμενες αρνήθηκαν κατηγορηματικά την εμπλοκή τους στην υπόθεση, δηλώνοντας αθώες.
Την απαλλαγή τους πρότεινε κι ο εισαγγελέας της έδρας, που στάθηκε στο γεγονός ότι δεν βρέθηκαν αποτυπώματα στο σημείο της φερόμενης κλοπής ούτε εντοπίστηκε κάτι ύποπτο στα σπίτια των γυναικών. «Με υποθέσεις δεν μπορούμε να δικάζουμε, θέλουμε αποδείξεις», ανέφερε στην αγόρευσή του.
- Πάτρα: Απολογούνται ο τρεις που κατηγορούνται για τον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου του 30χρονου Κώστα
- Ρωσία: Χτύπησε την Ουκρανία με πύραυλο Ορέσνικ – «Απάντηση για την επίθεση στο σπίτι του Πούτιν»
- Αναβλήθηκε λόγω βροχής και ακατάλληλου παρκέ το Μπουλς-Χιτ (vids, pics)
- Σέρρες: Απολογείται σήμερα 16χρονος που ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου τον 17χρονο
- Υποκλοπές: Η Krikel, τα εικονικά τιμολόγια και ο λογιστής που ουδέποτε κλήθηκε να καταθέσει στην έρευνα
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (9/1): Πού θα δείτε το Ολυμπιακός – Μπάγερν και τον προημιτελικό του Ελ Κααμπί

