Βαρύ πένθος για τον Κώστα Σόμμερ
Ο Κώστας Σόμμερ χρειάζεται να στηρίξει ψυχολογικά την σύζυγό του
Δύσκολες ώρες βιώνει ο Κώστας Σόμμερ και η σύζυγός του μετά την απώλεια του πατέρα της.
Η Βαλεντίνη Παπαδάκη έκανε γνωστά τα δυσάρεστα νέα μέσα από τον λογαριασμό της στο Insrtagram. Επέλεξε να μοιραστεί μια ασπρόμαυρη φωτογραφία του πατέρα της συνοδεύοντάς την με λόγια αγάπης.
«Μπαμπά μου έφυγες εσύ, σαν να έφυγε η παιδική μου ηλικία», γράφει αρχικά. «Το κοριτσάκι που είχα μέσα μου, σε ευχαριστώ για όλα όσα μπόρεσες, όσα δεν ήξερες αλλά προσπάθησες να μου δώσεις και να με μάθει».
«Σου υπόσχομαι να διηγούμαι ιστορίες στα παιδιά μου γεμάτες γέλιο και καλοσύνη, θα τους λέω για τον δικό μου μπαμπά ήρωα. Σ’ αγαπώ πολύ καλό ταξίδι», συμπλήρωσε η Βαλεντίνη Παπαδάκη.
Δείτε την ανάρτηση
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Valentine Papadaki Sommer (@valentine.papadaki)
- Δημοτική Αγορά Κυψελης: Όλες οι εκδηλώσεις του μήνα
- Τέλος από τον Αστέρα Τρίπολης ο Ράσταβατς
- Ισπανία: Αποχωρούν τα αμερικανικά αεροσκάφη – «Οι βάσεις δεν χρησιμοποιούνται για επιθέσεις στο Ιράν» λέει η Κυβέρνηση
- «Η σκλήρυνση κατά πλάκας σκοτώνει»: Η Kριστίνα Άπλγκέϊτ και η σκληρή αλήθεια της – Κακοποίηση στα 5, καρκίνος, και στο βάθος, φάρος
- Οι ειρηνευτικές συνομιλίες θα πραγματοποιηθούν παρά τον πόλεμο των ΗΠΑ με το Ιράν, δηλώνει ο Ζελένσκι
- Αγνοείται ο αδερφός του Χορντ της Μακάμπι – Η έκκληση του Ματίας Λεσόρ (pics)




