
Ψάχνει «βόμβα» με Καλάθη η Φενέρ
Τον Νικ Καλάθη φέρεται να επιθυμεί η Φενέρμπαχτσε
Έτοιμη να ταρακουνήσει τον ευρωπαϊκό χάρτη του μπάσκετ φαίνεται πως είναι η Φενέρμπαχτσε.
Λίγες ώρες μετά τα δημοσιεύματα που ήθελαν τη Φενέρ να ενδιαφέρεται έντονα για τον Σκοτ Γουίλμπεκιν, τα Καναρίνια συνδέονται με τον Νικ Καλάθη.
Σύμφωνα με το το encestando, η τουρκική ομάδα, που αναμένεται να ανακοινώσει την πρόσληψη του Δημήτρη Ιτούδη, φέρεται να εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του έλληνα γκαρντ, ο οποίος ετοιμάζεται να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα και να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.
Όλα αυτά την ώρα που οι Μπλαουγκράνα «παίζουν» επίσης δυνατά για τον Γουίλμπεκιν, κάτι που δεν αποκλείεται να φέρει και ένα «ντόμινο» μεταγραφών σε περίπτωση που η Μπαρτσελόνα αποκτήσει τον αμερικανό γκαρντ της Μακάμπι.
- Η εκστρατεία εκδίκησης του Τραμπ εναντίον Ρεπουμπλικάνων υποψηφίων μπορεί να κοστίσει τον Νοέμβριο
- Barclays: Τα «στοιχήματα» γίνονται ο νέος γκουρού των αγορών
- Η Anthropic συμφώνησε να καταβάλλει στη SpaceX 1,25 δισ. δολάρια μηνιαίως για υπολογιστική ισχύ
- Τριάντα αλιείς και υλοτόμοι δολοφονήθηκαν στη Νιγηρία από τρομοκράτες της Μπόκο Χαράμ
- Υποχώρηση των ΗΠΑ: Αφαιρέθηκε η Φρανσέσκα Αλμπανέζε από τον κατάλογο των κυρώσεων
- Μετά τους Τραμπ και Πούτιν, σειρά για τον Σι έχει η επίσκεψη στον Κιμ Γιονγκ Ούν

