Πυροβολισμοί στα Άνω Λιόσια: Τρεις συλλήψεις και δικογραφία σε βάρος 13 ατόμων
Aπό τις αστυνομικές έρευνες που πραγματοποιήθηκαν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, πλήθος φυσιγγίων και καλύκων
Προσωπικές διαφορές, φέρεται να είναι η αιτία, πίσω από τους πυροβολισμούς στα Άνω Λιόσια και τον Ασπρόπυργο την περασμένη Δευτέρα (13/6).
Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, συνελήφθησαν, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής σε συνεργασία με την Ο.Π.Κ.Ε, 3 από τους κατηγορούμενους, ένας 18χρονος και δύο γυναίκες 19 και 29 ετών.
Μάλιστα σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 13 ατόμων, από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία, φθοράς ξένης ιδιοκτησίας κατά συναυτουργία, εκβίασης και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.
Οι κατηγορούμενοι, που ανήκουν σε δύο διαφορετικές ομάδες, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, εμπλέκονται, σε επιθέσεις με πυροβολισμούς σε σπίτια, λόγω προσωπικών διαφορών, οι οποίες έγιναν, τη Δευτέρα, 13 Ιουνίου, στις περιοχές των Άνω Λιοσίων και του Ασπρόπυργου.
Κατασχέθηκαν πλήθος φυσιγγίων και καλύκων
Σημειώνεται, ότι από τις αστυνομικές έρευνες που πραγματοποιήθηκαν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: Εννέα πυροδοτημένα φυσίγγια κυνηγετικού όπλου, 10 κάλυκες των 9 mm, βολίδα πυροβόλου όπλου, 35 φυσίγγια των 9 mm, πλήθος φυσιγγίων κυνηγετικού όπλου και 2 Ι.Χ αυτοκίνητα.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
- Συνομιλία Ερντογάν με Μαδούρο για την έκρυθμη κατάσταση ανάμεσα στην Βενεζουέλα και τις ΗΠΑ
- Ο CEO της Magnum συμμαχεί με τον Κένεντι για μια «πιο υγιή Αμερική»
- Τουλάχιστον 23 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε νυχτερινό κέντρο στην Ινδία στο κρατίδιο της Γκόα [βίντεο]
- Νέες απαγωγές στη Νιγηρία – Κακοποιοί απήγαγαν χωρικούς και ζητούν λύτρα
- Η Χαμάς είναι έτοιμη να παραδώσει τα όπλα της σε μια παλαιστινιακή αρχή, «αν σταματήσει η κατοχή»
- Οι ΗΠΑ θέτουν προς πώληση 250 τεθωρακισμένα στην Πολωνία για… 1 δολάριο!

