Τι περιμένει ο ΛεΜπρόν για να ανανεώσει με τους Λέικερς…
Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς περιμένει συγκεκριμένα πράγματα από τους υπεύθυνους στους Λέικερς για να υπογράψει νέο συμβόλαιο.
Στην αποκάλυψη πως ο ΛεΜπρόν Τζέιμς δεν έχει καμία διάθεση να ανανεώσει πρόωρα το συμβόλαιό του με τους Λος Άντζελες Λέικερς, προέβη ο Έρικ Πίνκους.
Από τις 4 Αυγούστου, με βάση τους κανονισμούς ο «βασιλιάς» θα έχει τη δυνατότητα να υπογράψει νέο deal με τους Καλιφορνέζους, καθώς η ισχύουσα συμφωνία με την ομάδα της Καλιφόρνια εκπνέει το καλοκαίρι του 2023.
Σύμφωνα με τον Αμερικανό δημοσιογράφο, τα στελέχη των αντίπαλων ομάδων και οι ατζέντηδες δεν περιμένουν ότι η ομάδα θα λάβει θετική απάντηση από τον Τζέιμς πριν ο 37χρονος superstar διαπιστώσει πως οι κινήσεις της διοίκησης στο draft και στην επερχόμενη free agency είναι αυτές που ο ίδιος επιθυμεί να γίνουν.
- Η ειρήνη ήταν σε απόσταση αναπνοής, και τότε οι ΗΠΑ και το Ισραήλ επιτέθηκαν στο Ιράν
- «Μπορώ να το τραβήξω» – Ο Τραμπ δηλώνει ότι εξετάζει πολλαπλές επιλογές για την τελική φάση στο Ιράν
- Κηφισιά-Λεβαδειακός 1-0: Νίκη-ανάσα μετά από εννέα αγωνιστικές!
- Λιντς Γιουνάιτεντ – Μάντσεστερ Σίτι 0-1: Εκ νέου στο -2 από την κορυφή οι «Πολίτες»
- Ντόρτμουντ – Μπάγερν Μονάχου 2-3: Πήραν το ντέρμπι και κι… έφυγαν για κούπα οι Βαυαροί
- Το «Scream 7» συγκέντρωσε 28,8 εκατομμύρια δολάρια στο box office – Εκκλήσεις για µποϊκοτάζ και συγκεντρώσεις


