Μπαρτζώκας: «Ήμασταν σοβαροί στο τρίτο δεκάλεπτο και κάναμε τη δουλειά»
Στο φοβερό τρίτο δεκάλεπτο στάθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά τη δεύτερη νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό.
Με ένα μυθικό τρίτο δεκάλεπτο, ο Ολυμπιακός κατάφερε να φέρει «τούμπα» το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και να φύγει με ένα τεράστιο διπλό από το ΟΑΚΑ, κάνοντας έτσι το 2-0 στη σειρά των τελικών.
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στάθηκε στη φοβερή τρίτη περίοδο των Ερυθρολεύκων, καθώς τόνισε πως το συγκεκριμένο δεκάλεπτο έκανε τη διαφορά για τον Ολυμπιακό στο Game 2 των τελικών με τους «πράσινους».
Αναλυτικά όσα είπε στην ΕΡΤ:
«Παίξαμε σοβαρό μπάσκετ στο τρίτο δεκάλεπτο, είχαμε ταχύτητα, εκπληκτική δουλειά. Ήμασταν συμπαγείς στην άμυνα και πήραμε τη διαφορά που έγειρε την πλάστιγγα υπέρ μας. Κάναμε ότι μπορούσαμε για να τελειώσει το παιχνίδι.
Είναι απλά το 2-0, έχουμε δει πολλά πράγματα. Τώρα θέλουμε με τον κόσμο μας μαζί στο τρίτο παιχνίδι για να πάρουμε το πρωτάθλημα».
- Τραμπ: Το σχέδιο για ένα νέο μπλοκ ισχύος με 5 μέλη
- Καμπότζη και Ταϊλάνδη συνεχίζουν τις εχθροπραξίες παρότι ο Τραμπ ανακοινώνει συμφωνία κατάπαυσης του πυρός
- Ρουμανία: Διαδηλώσεις κατά της διαφθοράς στο δικαστικό σύστημα – Αποκαλύψεις για πιέσεις από υψηλά κλιμάκια
- Ουκρανία: Ο Τραμπ «στέλνει τον Γουίτκοφ στο Βερολίνο» για συνομιλίες με τον Ζελένσκι και ευρωπαίους ηγέτες
- ΗΠΑ – Βενεζουέλα: Αποστρατεύτηκε ο ναύαρχος που έδωσε εντολή για χτύπημα σε επιζώντες
- Βόρεια Κορέα: Το εγκώμιο στρατιωτών που επέστρεψαν από τη Ρωσία έπλεξε ο Κιμ Γιονγκ Ουν

