Μύκονος: Αντιδράσεις για τα λιοντάρια και την τίγρη που έφτασαν στο νησί σε μικρά κλουβιά – Ζητούν παρέμβαση εισαγγελέα
Τα λιοντάρια και η τίγρης είχαν προορισμό τη Μύκονο, ενώ ήταν στοιβαγμένα σε τρία στενά κλουβιά.
Παρέμβαση εισαγγελέα ζητά η πρόεδρος της Πανελλαδικής Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας, Νατάσα Μπομπολάκη, σχετικά με τα δύο λιοντάρια και την τίγρη που εντόπισαν οι τελωνειακοί στον Προμαχώνα και προορίζονταν για τη Μύκονο.
Υπενθυμίζεται πως – όπως μετέδωσε το ertnews – τα λιοντάρια και η τίγρης είχαν προορισμό τη Μύκονο, ενώ ήταν στοιβαγμένα σε τρία στενά κλουβιά.
Μάλιστα, οι υπάλληλοι του τελωνείου αφού εξέτασαν τα έγγραφα του οδηγού και του… ζωντανού φορτίου κατέληξαν πως τα έγγραφα ήταν νόμιμα και άφησαν τον οδηγό να συνεχίσει το ταξίδι του.
Φωτογραφία: ERT NEWS
Ωστόσο, η δημοσίευση της είδησης προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων. Η πρόεδρος της Πανελλαδικής Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας, Νατάσα Μπομπολάκη, με ανάρτησή της στο Facebook ζητά την άμεση παρέμβαση εισαγγελέα. Όπως επισημαίνει πρόκειται περί κακοποίησης ανεξάρτητα εάν υπάρχουν έγγραφα νόμιμης κατοχής.
Κανείς δε γνωρίζει για ποιο λόγο τα άγρια αυτά ζώα που προστατεύονται οδηγήθηκαν στην Μύκονο και ποιος ήταν ο λόγος μεταφοράς τους. Πληροφορίες αναφέρουν πως τα λιοντάρια και η τίγρης θα χρησιμοποιηθούν ως… ντεκόρ σε κάποιο πάρτι.
- ΠΟΥ: Στροφή στην παραδοσιακή ιατρική με έρευνα για την αποτελεσματικότητα
- Συνταγή: Λιγκουίνι με σάλτσα λεμονιού και πεκορίνο
- Τραγωδία στην Κίνα: 12 νεκροί από φωτιά σε 4ώροφη πολυκατοικία
- Γυμναστική express: Η ρουτίνα των 5 λεπτών που δίνει ενέργεια όλη τη μέρα
- Καιρός: Γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις – Τοπικές βροχές στην Κρήτη
- «Δικάζει» η Κρίστεν Στιούαρτ: Ο Μπράντο παρουσιάζεται σαν ήρωας – Αν μια γυναίκα έκανε το ίδιο, θα την έτρωγαν ζωντανή



