Κακοκαιρία: Καταιγίδα και χαλαζόπτωση στην Αθήνα – Πλημμύρες στη Θεσσαλονίκη
Η κακοκαιρία «χτυπά» Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Ισχυρές βροχοπτώσεις σημειώνονται στην Αθήνα ενώ προβλήματα από την κακοκαιρία αντιμετωπίζει η Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα, έντονα είναι τα φαινόμενα με βροχές σε Γλυφάδα, Παγκράτι, Πλάκα, Ζωγράφου, αλλά και Ηλιούπολη όπου μάλιστα σημειώθηκε και χαλαζόπτωση. Η βροχή συνοδεύεται σε αρκετές περιοχές και από κεραυνούς.
Ηλιούπολη
Σύμφωνα με το forecast weather έντονες καταιγίδες σημειώνονται επίσης σε Γλυφάδα, Αργυρούπολη, Καισαριανή.
Στη Θεσσαλονίκη πλημμύρισαν δρόμοι και καταστήματα, καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη σφοδρή βροχόπτωση με χαλάζι. Το κέντρο της Θεσσαλονίκης αλλά και περιοχές στα Δυτικά της πόλης πλήττονται πιο έντονα, με την οδό Λαγκαδά να έχει μετατραπεί σε χείμαρρο.
Ακινητοποιημένα βρίσκονται και πολλά οχήματα στον Περιφερειακό της Θεσσαλονίκης με αποτέλεσμα η κίνηση να είναι σχεδόν αδύνατη.
Mε δυσκολία κινούνται τα οχήματα στην οδό Μοναστηρίου, 26ης Οκτωβρίου ενώ εγκλωβίστηκαν για λίγα λεπτά, μερικά αυτοκίνητα στην οδό Αγίων Πάντων κάτω από την γέφυρα.
Πλημμυρισμένος είναι και ο δρόμος κάτω από την αερογέφυρα της Σταυρούπολης.
Σε ποτάμια μετατράπηκαν και οι δρόμοι γύρω από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, όσο και στην παραλιακή της πόλης.
Λίμνη θυμίζει ο χώρος μπροστά από την ΔΕΘ στο ύψος της ΧΑΝΘ.
- Ο Τιμ Κάρι περιγράφει τον Μακόλεϊ Κάλκιν ως ένα «καλό παιδί» που αποκοιμιόταν στο κινηματογραφικό πλατό
- «Χαμόγελο του Παιδιού» – Εξαφάνιση 58χρονης στο Χαλάνδρι
- Ελλάδα – Γεωργία 3-0: Εντυπωσιακό ξεκίνημα για την Εθνική Γυναικών (vids)
- Ο Μοτζταμπά Χαμενεΐ, νέος ανώτατος θρησκευτικός ηγέτης του Ιράν
- Σχεδόν σίγουρη η έγκριση του deal εξαγοράς της Warner από την Paramount
- Νόβι Μπέογκραντ – Ολυμπιακός 12-10: Πάλεψαν αλλά λύγισαν οι «ερυθρόλευκοι»


