Άγγελος Συρίγος: Έσωσε Ιταλό λουόμενο στο Πόρτο Κατσίκι
Ο Άγγελος Συρίγος μαζί με ένα ακόμα παραθεριστή έσωσαν άνθρωπο που κινδύνευσε να πνιγεί.
Στη Λευκάδα βρίσκεται ο Άγγελος Συρίγος, υφυπουργός Παιδείας έτσι ώστε να πάρει μέρος στους εορτασμούς για την προστάτιδα του νησιού, της Παναγίας Φανερωμένης.
Κινδύνευε να πνιγεί
Ο κ. Συρίγος χθες είχε βρεθεί για μπάνιο στο Πόρτο Κατσίκι όταν αντιλήφθηκε ότι ένας άνθρωπος, με καταγωγή από την Ιταλία, κινδύνευε να πνιγεί. Σύμφωνα με το lefkadapress.gr, ο υφυπουργός ήταν ένας από τους δύο που έτρεξαν και έβγαλαν τον άνθρωπο από την θάλασσα, ειδοποιήθηκε το Λιμενικό και τελικά αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.
Αργότερα, ο υφυπουργός έκανε βόλτα στο νησί, στην Παλιά Πόλη της Λευκάδας με τον βουλευτή, Θανάση Καββαδά και τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ, Γιώργο Μπουρδάρα.
- Σουδάν: Οι Aρχές ανέκτησαν 570 πολύτιμα αρχαία αντικείμενα από το λεηλατημένο Εθνικό Μουσείο του Χαρτούμ
- Αλέξης Χαρίτσης: Tα μέτρα που ανακοίνωσε ο Κ. Μητσοτάκης είναι απολύτως ανεπαρκή
- Νεκρός από χιονοστιβάδα ο Ολυμπιονίκης Ουέλι Κέστενχολτ
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 14.01.2026]
- Νιούκαστλ – Μάντσεστερ Σίτι 0-2: «Αγκαλιά» με την πρόκριση στον τελικό του League Cup
- Τρέντο – Πανιώνιος 88-87: «Θρίλερ» και ήττα με buzzer beater για τους Κυανέρυθρους

