Μια… ομάδα μόνος του ο Κάρι στους τελικούς (pic)
Ο Στέφεν Κάρι κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να φέρει τον φετινό τίτλο στο Σαν Φραντσίσκο, με τους αριθμούς να δείχνουν πως είναι μια… ομάδα μόνος του.
Οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς κατάφεραν να φέρουν τους τελικούς του ΝΒΑ, κόντρα στους Μπόστον Σέλτικς, στα ίσα, χάρη σε ακόμη μία μυθική εμφάνιση του Στέφεν Κάρι ο οποίος πήρε από το χέρι τους «πολεμιστές» και τους οδήγησε σε ένα τεράστιο διπλό που έφερε το 2-2, συν το πλεονέκτημα έδρας πίσω.
Ο «Σεφ» ήταν απλά απολαυστικός κόντρα στους «Κέλτες» και ολοκλήρωσε την αναμέτρηση καταγράφοντας 43 πόντους, 10 ριμπάουντ και 4 ασίστ σε 41 λεπτά συμμετοχής, όντας με διαφορά ο καλύτερος παίκτης στο παρκέ του «TD Garden».
Κι αυτό δεν είναι το μόνο εντυπωσιακό. Ο Κάρι έχει μέσο όρο 34,3 πόντους στα τέσσερα παιχνίδια των τελικών. Το τρομακτικό όμως είναι πως οι επόμενοι δύο κορυφαίοι σκόρερς των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, που είναι ο Κλέι Τόμπσον και ο Άντριου Γουίγκινς, καταγράφουν μαζί 33,8 πόντους! Δηλαδή 0,5 λιγότερους από τον 34χρονο σούπερ σταρ.
Steph Curry is averaging more points in the Finals than the next 2 Warriors players combined.
34.3 — Steph
33.8 — Klay and Wiggins pic.twitter.com/MXSV10hUpq— StatMuse (@statmuse) June 12, 2022
- Μπάγερν Μονάχου – Λειψία 2-0: Στα ημιτελικά του Κυπέλλου οι Βαυαροί
- ΠΑΣΟΚ: Το παρασκήνιο της διάσπασης της ΠΑΣΚΕ με φόντο την υπόθεση Παναγόπουλου
- Καιρός: Δύο κύματα κακοκαιρίας την Τσικνοπέμπτη – Πότε θα ενταθούν τα καιρικά φαινόμενα
- Ηράκλειο: Άγρια δολοφονία 40χρονου για τα μάτια μιας γυναίκας – Τον μαχαίρωσαν και τον άφησαν αβοήθητο
- Sing for Greece 2026: Αυτοί είναι οι 7 που πέρασαν στον τελικό – Όλα όσα έγιναν στον Α’ Ημιτελικό
- Η πόρτα στα κλαμπ του Λονδίνου, ο στρίπερ Χάρι Πότερ και αλκοόλ απ’τα «μάτια» – Η άλλη ζωή της Μάργκο Ρόμπι
