Έφτασαν στο ΣΕΦ οι αποστολές Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού (pics)
Χωρίς απρόοπτα έφτασαν στο ΣΕΦ οι αποστολές των Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού για τον πρώτο τελικό της Basket League.
Περίπου δύο ώρες πριν το τζάμπολ στον πρώτο τελικό της Basket League έφτασαν στο ΣΕΦ οι αποστολές των Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού.
Οι δύο ομάδες δεν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής, με τον Ιωάννη Παπαπέτρου να βγαίνει πάντως από το πούλμαν με δεμένο το αριστερό του γόνατο.
Θυμίζουμε πως ο αρχηγός των «πράσινων» είχε τραυματιστεί στον τέταρτο παιχνίδι των ημιτελικών με τη Λάρισα όταν είχε χτυπήσει πάνω στις διαφημιστικές πινακίδες και μπήκε στο χειρουργείο για επέμβαση.
- Κώστας Τούμπουρος: Ο Τσίπρας κυβέρνησε, στις πιο δύσκολες συνθήκες των τελευταίων ετών, δεν δείλιασε, δεν υποχώρησε
- Ολυμπιακός – Παναθλητικός 76-67: Πήραν τη νίκη οι «ερυθρόλευκες» και τώρα… τελικός
- Στέλιος Μάινας: «Καμιά φορά βλέπω τους Μεν και τους Δεν και λέω: τι έκανες ρε φίλε, ρεζίλι»
- Πειραιάς: Ένοπλη ληστεία σε ξενοδοχείο – Άρπαξαν 3.500 ευρώ, συνελήφθη ανήλικος
- Η στιγμή διαφυγής της Ματσάδο από τη Βενεζουέλα – Το βίντεο της επιχείρησης
- Gen Ζ: Πώς παγιδεύεται σε μια αγορά εργασίας που αλλάζει υπέρ των μεγαλύτερων σε ηλικία – Η AI ως καταλύτης

