Με 23-4 ξεκίνησε ο Ολυμπιακός: Πέντε λεπτά για το πρώτο του καλάθι ο Παναθηναϊκός
Με τα φρένα σπασμένα ο Ολυμπιακός στον πρώτο τελικό, άφησε πέντε λεπτά χωρίς καλάθι τον Παναθηναϊκό και ολοκλήρωσε την πρώτη περίοδο στο 23-4.
Αφηνιασμένος ο Ολυμπιακός στο ξεκίνημα του πρώτου τελικού! Οι «ερυθρόλευκοι» με καταπληκτική άμυνα, και με καλές επιλογές στην επίθεση άνοιξαν πολύ γρήγορα την ψαλίδα της διαφοράς στο σκορ: το 15-2 ακριβώς 2.30 πριν από τη λήξη της πρώτης περιόδου τα λέει όλα.
Και βέβαια το 23-4 με τη λήξη του πρώτου δεκαλέπτου που έδωσε από νωρίς μια τεράστια διαφορά που αγγίζει τους είκοσι πόντους.
Το πιο εντυπωσιακό απ’ όλα; Ο Παναθηναϊκός έμεινε για σχεδόν πέντε λεπτά χωρίς καλάθι, μέχρι να μειώσει σε 11-2 ο Λεωνίδας Κασελάκης και να ανοίξει λογαριασμό για τους φιλοξενούμενους που τελείωσαν το δεκάλεπτο με το τραγικό 2/18 σουτ.
- «Ονειρικό σενάριο» για Ρόμα και Σαλάχ των 24 εκατ. τον χρόνο
- Ναύπακτος: Θρίλερ με τα δύο αδέρφια που βρέθηκαν νεκρά μετά από φωτιά – Οι πέντε διαθήκες και η άφαντη οικιακή βοηθός
- Κηδεία Μπριζίτ Μπαρντό – Ανεπιθύμητος ο Μακρόν, παρούσα η ακροδεξιά ηγέτιδα Λε Πεν
- Ιράν: Διαδηλωτές επιχείρησαν να εισβάλουν σε κυβερνητικό κτίριο – Τέταρτη ημέρα των κινητοποιήσεων
- Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο Άντριου Γκάουντλοκ
- Σοκάρει καταγγελία 13χρονης – Βρέθηκε αναίσθητη μετά από χρήση κάνναβης – Ελέγχεται αν κακοποιήθηκε σεξουαλικά

