Καλλιθέα: Στη ΜΕΘ ο άνδρας που βρέθηκε μαχαιρωμένος σε διαμέρισμα – Συνελήφθη η σύντροφός του
Οι αστυνομικοί δεν εντόπισαν κηλίδες αίματος πουθενά στην περιοχή, παρά μόνο μέσα στο διαμέρισμα
Διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Λαϊκού Νοσοκομείου νοσηλεύεται ο 60χρονος άνδρας που έπεσε θύμα άγριας επίθεσης με μαχαίρι στην οδό Σωκράτους στην Καλλιθέα.
Τα τραύματα που φέρει ο άνδρας είναι στην κοιλιακή χώρα.
Οι Αρχές ενημερώθηκαν για το συμβάν τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου, ενώ την προανάκριση της υπόθεσης έχει αναλάβει το Α.Τ Καλλιθέας.
Γιατί συνελήφθη η σύντροφός του
Η σύντροφός του, σύμφωνα με το «Πρώτο Θέμα», κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας ενώ οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών που ανέλαβαν τη διαλεύκανση της υπόθεσης βρήκαν και το μαχαίρι που χρησιμοποιήθηκε στην αιματηρή επίθεση.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι το μαχαίρι ήταν κρυμμένο μέσα στο σπίτι.
Η σύντροφος του 60χρονου μπήκε από την αρχή στο κάδρο των υπόπτων καθώς κατά το παρελθόν κατηγορήθηκε για απόπειρα δολοφονίας του πρώην συζύγου της, ενώ κατά τη διάρκεια της κατάθεσής της έπεσε σε αντιφάσεις.
Συγκεκριμένα είπε ότι ο 60χρονος πήγε τραυματισμένος στο διαμέρισμα ενώ οι αστυνομικοί δεν εντόπισαν κυλίδες αίματος στη γύρω περιοχή παρά μόνο μέσα σε αυτό.
- Γκύζη: «Δεν άντεχα άλλο αυτό που βίωνα» έγραψε ο 74χρονος που μαχαίρωσε την σύζυγό του αυτοκτόνησε
- Οι μονόκεροι πριν γίνουν μύθος: Μια πολύ αληθινή ιστορία που δεν μας είπε ποτέ κανείς
- Κρίσταλ Πάλας – Τότεναμ 0-1: Πήρε το Λονδρέζικο ντέρμπι με «χρυσό» σκόρερ τον Γκρέι
- Άργος Ορεστικό: Διέρρηξαν το 2ο δημοτικό σχολείο – Σημαντική λεία για τους δράστες
- Τραγωδίες από χιονοστιβάδες στα ελληνικά βουνά – Από τα Βαρδούσια έως τα Λευκά όρη
- Euroleague: Αποκλειστικό που δεν είναι αποκλειστικό για την Μπασκόνια


