
Φοιτητές: Πορεία στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ενάντια στην πανεπιστημιακή αστυνομία
Στις πύλες των Πανεπιστημίων συγκεντρώθηκαν το πρωί οι φοιτητές με τα πανό των συλλόγων τους για να εμποδίσουν την είσοδο της πανεπιστημιακής αστυνομίας - που θα έκανε «πρεμιέρα» σήμερα- στα ιδρύματα
Κινητοποιήσεις των φοιτητών σήμερα – μέρα «πρεμιέρας» της πανεπιστημιακής αστυνομίας – σε σχολές της Αθήνας. Το μεσημέρι περίπου 500 φοιτητές ξεκίνησαν πορεία προς το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, με συνθήματα κατά της πανεπιστημιακής αστυνομίας και του νέου νόμου – πλαίσιου για την ανώτατη εκπαίδευση.
Το ρεύμα της ανόδου της Κατεχάκη παραμένει κλειστό, ενώ δεν υπάρχει ένταση στη συγκέντρωση.
Συγκεντρώσεις στις πύλες των πανεπιτημίων
Το πρωί προηγήθηκαν συγκεντρώσεις στις πύλες των πανεπιστημιακών ιδρυμάτων από φοιτητικούς συλλόγους, εργαζόμενους στα Πανεπιστήμια και καθηγητές. Όπως έχουν διαμηνύσει, φοιτητές και εκπαιδευτικοί, θα υπάρξουν κινητοποιήσεις στα πανεπιστημιακά ιδρύματα στα οποία θα μπει το ειδικό σώμα της πανεπιστημιακής αστυνομίας, προκειμένου, όπως λένε, να καταργηθεί στην πράξη, ενώ εκφράζουν και την αντίθεσή τους στον νέο νόμο – πλαίσιο που προωθεί η κυβέρνηση για την ανώτατη εκπαίδευση.
- Ο Εβρά διαπρέπει και στο «γήπεδο» των επιχειρήσεων
- «Super Mario Galaxy» – Μια ταινία χειρότερη από την τεχνητή νοημοσύνη
- Le Monde: Η συντηρητική ελληνική κυβέρνηση κλυδωνίζεται από τα σκάνδαλα – Ανασχηματισμός έκτακτης ανάγκης
- Πανσερραϊκός – Αστέρας Τρίπολης 0-0: «Χ»αμένοι και οι δύο
- Ισπανία: Η σιδηροτροχιά όπου συγκρούστηκαν τα δύο τρένα είχε σπάσει μια μέρα πριν το θανατηφόρο δυστύχημα
- Παναθηναϊκός: Πρωτοκλασάτο «6» και Τριάντης για τη μεσαία γραμμή



