Τις Ροβιές της πυρόπληκτης Βόρειας Εύβοιας επισκέπτεται σήμερα ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος
Με την ευκαιρία του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος
Την πυρόπληκτη Βόρεια Εύβοια επισκέπτεται σήμερα ο Mακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος, με την ευκαιρία του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος και στο πλαίσιο της γενικής και συντονισμένης δραστηριότητας της Εκκλησίας της Ελλάδος υπέρ της προστασίας του περιβάλλοντος και της ενισχύσεως των πυροπαθών συνανθρώπων μας.
Τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, που επισκέφθηκε νωρίτερα την πυρόπληκτη ενορία του Αγίου Δημητρίου Ροβιών, υποδέχτηκαν ο δήμαρχος Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας, Γιώργος Τσαπουρνιώτης, και ο αντιδήμαρχος Γιώργος Σταμούλος.
Υπενθυμίζεται ότι στο προχθεσινό μήνυμά του για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος είχε επισημάνει ότι η 5η Ιουνίου συνιστά ασφαλώς μία ημέρα οικουμενικής περισυλλογής και αφυπνίσεως για όλη τη διεθνή κοινότητα, ιδιαίτερα δε για όλους τους ορθόδοξους χριστιανούς.
- Το δίλημμα που θέτει ο Τραμπ με το Συμβούλιο Ειρήνης σε ένα τοξικό γεωπολιτικό περιβάλλον
- Μινεσότα: Η ICE συνέλαβε 5χρονο αγοράκι που επέστρεφε από το νηπιαγωγείο
- «MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ»: Η μεγάλη δημοσκόπηση της Metron Analysis απόψε στις 19.45
- Την θλίψη τους για τον άδικο χαμό του λιμενικού εξέφρασαν ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου και ο Δήμαρχος Β. Κυνουρίας
- Καραμανλής – Σαμαράς στην Καλαμάτα: Μια συνύπαρξη με ιδιαίτερη σημειολογία
- Κατάσκοποι σε 4 τροχούς – Είναι τα κινεζικά οχήματα κίνδυνος για την εθνική ασφάλεια;


