Θύμιος Μπουγάς: Κανένα ίχνος του από τις 4 Μαΐου – Δραματική έκκληση από την οικογένειά του
Η αδερφή του Θύμιου απηύθυνε δραματική έκκληση, τονίζοντας πως η οικογένειά του ανησυχεί πάρα πολύ.
Κανένα ίχνος του Θύμιου Μπουγά δεν έχει βρεθεί από τι 4 Μαΐου. Χάθηκε ξαφνικά ύστερα από εξευτελιστικές επιθέσεις που δέχτηκε την ώρα που αγωνιζόταν να επιστρέψει στο σπίτι του.
Πολλές ήταν οι μαρτυρίες που ανέφεραν ότι είχαν εντοπίσει τα ίχνη του στην περιοχή του Πειραιά, αλλά μέχρι στιγμής ο Θύμιος δεν έχει εντοπιστεί.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η τελευταία αναφορά έγινε πριν από τρεις ημέρες στον Πειραιά, ενώ άλλες μαρτυρίες αναφέρουν πως τον έχουν δει στην Κρήτη.
Μέσω της εκπομπής του Mega, Live News, η αδερφή του Θύμιου απηύθυνε δραματική έκκληση, τονίζοντας πως η οικογένειά του είναι σε ανησυχία.
«Δεν ξέρω, δεν ξέρω τίποτα, έχω σηκώσει τα χέρια ψηλά. Κοντεύει ένας μήνας και δεν ξέρουμε τίποτα ακόμα. Αν μας ακούει να δώσει ένα σήμα ζωής στην αδερφή του και την μάνα του πιο πολύ. Στενοχωριέται η μάνα του», δήλωσε η αδερφή του 39χρονου.
- Η Βρετανία άναψε πράσινο φως στις ΗΠΑ να χρησιμοποιήσουν τις βάσεις της για να προστατέψουν τα Στενά του Ορμούζ
- LIVE: Παναθηναϊκός – Ερυθρός Αστέρας
- Οι ΗΠΑ στέλνουν κι άλλους πεζοναύτες στη Μέση Ανατολή, πυροδοτώντας εκτιμήσεις για κατάληψη του νησιού Χαργκ
- Εναντίον του πολέμου στο Ιράν οι δυτικές κοινωνίες – Τι δείχνουν οι δημοσκοπήσεις σε ΗΠΑ και Ευρώπη
- Χειρουργήθηκε για αφαίρεση όγκου ο δήμαρχος Αγίου Ευστρατίου – Αισιοδοξία για την υγεία του
- Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη γνωστός tiktoker bodybuilder – Η έφοδος της ΕΛ.ΑΣ. στο γυμναστήριό του για αναβολικά


