
Νορβηγία: Τερματοφύλακας μίκρυνε την εστία μετακινώντας τα δοκάρια και νίκησε η ομάδα του
Όταν ο διαιτητής ρώτησε «μα τι κάνει» οι υπεύθυνη της ομάδας του απάντησαν «είναι το τελετουργικό, μη δίνεις σημασία»
Το περιστατικό συνέβη σε αγώνα πρωταθλήματος της Νορβηγίας μεταξύ των ομάδων «Βίκινγκ» και «Γερβ». Ο Ισλανδός τερματοφύλακας Πάτρικ Γκούναρσον την ώρα του αγώνα, μετακίνησε κοντύτερα ένα, ένα τα δοκάρια του με αποτέλεσμα το τέρμα να μικρύνει.
Και όχι μόνο αυτό, αλλά η ομάδα του η «Βίκινγκ» κέρδισε με το εμβληματικό 3-0. Το βίντεο όμως του αγώνα και οι κινήσεις του τερματοφύλακα ξεσήκωσαν διαμαρτυρίες από την πλευρά της «Γερβ».
Como que, Gunnarsson, el arquero del Viking de Noruega mueve los palos del arco antes del partido? pic.twitter.com/6XmDphzrvB
— Sebastian Torres (@seb_trs) May 30, 2022
«Τελετουργικό για… καλή τύχη»
Ο διαιτητής έγραψε στο φύλλο αγώνα πως «ο Γκούναρσον κάτι έκανε στο δοκάρι. Και όταν ερωτήθηκε η ομάδα του, απάντησε πως πρόκειται για τελετουργικό για καλή τύχη».
Ο ίδιος ο τερματοφύλακας μίλησε στην εφημερίδα «Aftenbladet» και είπε: «Είναι ένα τελετουργικό το οποίο κάνω πριν από τα ματς, το οποίο με κάνει να νιώθω άνετα. Δεν είναι κάτι παραπάνω. Απλώς κλωτσάω τα δοκάρια»
- Αντισυλληπτικό και αφροδισιακό: Σίλφιο, το χαμένο «χρυσάφι» της αρχαίας Ρώμης
- Σχέση: Μην αφήσεις τη σύγκρουση να γίνει πόλεμος
- Ενεργειακό σοκ στην Ευρώπη: Ποιες πρωτεύουσες της ΕΕ χτύπησε περισσότερο; Η Αθήνα στους μεγάλους χαμένους
- Τι τρέχει ανάμεσα στην Τζένιφερ Λόπεζ και τον Μπρετ Γκόλντσταϊν;
- ΕΦΚΑ: Γιατί γίνονται λάθη στις συντάξεις – Τι πρέπει να κάνει ο δικαιούχος
- Κοινωνικές κατοικίες: Πώς θα κατασκευαστούν




