Πάρτι αντιεξουσιαστών στο ΑΠΘ – Δέκα προσαγωγές
Περίπου 25 άτομα βρίσκονται στην Πολυτεχνική Σχολή του ΑΠΘ μετά από κάλεσμα για πάρτι.
Σε κλοιό ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων βρίσκεται από νωρίς απόψε το campus του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη πάρτι ατόμων του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου στην Πολυτεχνική Σχολή. Επιπλέον μέτρα και περιμετρικά της υπό κατασκευής βιβλιοθήκης, υπό το φόβο νέων βανδαλισμών.
Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes, οι διμοιρίες των ΜΑΤ έχουν αυξηθεί εντός του campus από δύο που ήταν τις προηγούμενες ημέρες, σε τρείς. Λίγο πριν τα μεσάνυχτα έγιναν συνολικά δέκα προσαγωγές ατόμων για προληπτικούς λόγους.
Περίπου 25 άτομα βρίσκονται στην Πολυτεχνική Σχολή του ΑΠΘ μετά από κάλεσμα για πάρτι.
Το Πανεπιστήμιο έχει μετατραπεί σε «φρούριο», υπό τον φόβο νέων επεισοδίων και πιθανόν καταστροφών στο πρώην στέκι στο Βιολογικό, όπου και ολοκληρώνεται σταδιακά η πρώτη φάση εργασιών κατασκευής της βιβλιοθήκης, γεγονός που έχει προκαλέσει αντιδράσεις.
Η κατάσταση πάντως παραμένει έκρυθμη λόγω των επεισοδίων που σημειώθηκαν μέσα στην εβδομάδα ανάμεσα σε φοιτητές και αστυνομικούς, μπροστά στη ΣΘΕ, κατά τη διάρκεια των οποίων τραυματίστηκε ένας 20χρονος φοιτητής.
- Εξωσωματική γονιμοποίηση: Λουίζ και Άλαστερ, τα πρώτα από τα 13 εκατ. παιδιά του σωλήνα στον κόσμο
- Επιτέλους, σοβαρευτείτε ή στην τελική «βουλώστε το»!
- Μένης Κουμανταρέας: Μάχη ανάμεσα στο Καλό και το Κακό
- Μαθητής συνελήφθη με μεγάλη χασίς στην Κρήτη
- Fox News: «Ο Ντόντσιτς ζήτησε από τους Λέικερς τον Αντετοκούνμπο»
- Σκύλος στο αεροπλάνο – Προετοιμάστε τον για να έχετε ένα ομαλό ταξίδι





