Ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις του Παναθηναϊκού για την απόδοση του Φραν Βέλεθ και την προσωπικότητα που βγάζει στην ομάδα.
Στο «πράσινο» στρατόπεδο υπάρχει η επιθυμία επέκτασης του συμβολαίου του ισπανού κεντρικού αμυντικού και ήδη φέρονται να έχουν γίνει οι πρώτες επαφές με την πλευρά του ποδοσφαιριστή.
Ο Βέλεθ από την πλευρά του είναι θετικός όσον αφορά την παραμονή του, κάτι που δίνει ακόμα περισσότερες πιθανότητες στο happy end.
Οι δύο πλευρές έχουν μιλήσει ήδη, με τις συζητήσεις να αναμένεται να κορυφωθούν μέσα στο διάστημα που έρχεται.
Ο 31χρονος, που βρίσκεται στο Τριφύλλι από το 2020, έχει συμβόλαιο έως και το καλοκαίρι του 2023, με τις ετήσιες απολαβές του να κυμαίνονται στις 300.000 ευρώ.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.