Χανιά: Χάθηκε στην ομίχλη η πόλη – Άργησαν να δέσουν τα πλοία στη Σούδα
Η ομίχλη εμφανίστηκε στην περιοχή της Σούδας και του Βλήτέ αλλά και στο κέντρο των Χανίων κατά τη διάρκεια της νύχτας.
Το φαινόμενο της ομίχλης οριζόντιας μεταφοράς έκανε ξανά την εμφάνισή του στα Χανιά το πρωί της Τετάρτης (18.05.2022) και οι φωτογραφίες του zarpanews.gr αποκαλύπτουν πως… χάθηκαν ολόκληρες περιοχές.
Η ομίχλη εμφανίστηκε στην περιοχή της Σούδας και του Βλήτέ αλλά και στο κέντρο των Χανίων κατά τη διάρκεια της νύχτας.
Μάλιστα, χαρακτηριστική είναι και η εικόνα μέσα από το πλοίο με προορισμό το λιμάνι της Σούδας, όπου η ορατότητα είναι πολύ περιορισμένη, προκαλώντας καθυστέρηση στην άφιξη των δρομολογίων.
Συγκεκριμένα το πλοίο των Μινωικών Γραμμών έδεσε στο Λιμάνι της Σούδας στις 7:15 το πρωί, ενώ το πλοίο της ANEK LINES έδεσε στις 7:45.
- Παρασκευή και 13: Όταν το Τέρας του Γούστερ στοίχειωσε τη Βρετανία – «Τρία παλουκωμένα νήπια»
- Ουκρανία: Χωρίς θέρμανση έχει μείνει το 30% των σχολείων του Κιέβου μετά από τα ρωσικά πλήγματα
- Ξεκινά η δημόσια προσφορά για το ομολογιακό της Capital Clean Energy Carriers
- Το Βιετνάμ χτίζει τον μεγαλύτερο ναό του θεάματος
- ΣΥΡΙΖΑ: Άπιαστο όνειρο η στέγη επί των ημερών της κυβέρνησης Μητσοτάκη
- Ένας 23χρονος εθνικιστής έμεινε εγκεφαλικά νεκρός στη Λυών μετά από συμπλοκή με αντιφασίστες

