Αμάντα Γεωργιάδη: Επέστρεψε στην Ελλάδα μετά την 8η θέση στον τελικό της Eurovision
Η νεαρή ερμηνεύτρια ήταν χαρούμενη και μίλησε στους δημοσιογράφους για την εμπειρία της στον διαγωνισμό.
Το βράδυ της Κυριακής (15/5) επέστρεψε στην Ελλάδα η Αμάντα Γεωργιάδη, η οποία κατέκτησε την 8η θέση στη Eurovision με το Die Together.
Φορώντας ένα καρό overshirt, μπεζ παντελόνι και λευκά αθλητικά παπούτσια προσγειώθηκε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» από το Τορίνο και χαμογελαστή μίλησε στους δημοσιογράφους για την εμπειρία της στον διαγωνισμό.
«Ήταν ωραία. Δεν είχα άγχος. Σκέφτηκα ότι “οκ θα το απολαύσω”. Και ναι το απόλαυσα. Υπήρχαν πολλές καλές χώρες φέτος. Πολλά, καλά τραγούδια. Εγώ είμαι χαρούμενη. Όλοι Είναι εδώ, η οικογένειά μου, ο φίλος μου… Και δεν έχω μπαταρία στο τηλέφωνο. Ευχαριστώ για όλα», είπε.
Δείτε φωτογραφίες από την άφιξή της
Νωρίτερα, η ίδια δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες και έγραψε στη λεζάντα:
«Σας ευχαριστώ πολύ για την αγάπη και την υποστήριξή σας. Είμαι τόσο συγκλονισμένη και χαρούμενη. Πολλά φιλιά στην οικογένεια, τους φίλους, τους θαυμαστές και την ομάδα μου. Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτή τη βραδιά! Συγχαρητήρια στην Ουκρανία και σε όλους τους άλλους διαγωνιζόμενους – είστε όλοι τόσο καταπληκτικοί».
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Amanda Georgiadis Tenfjord (@amandatenfjord)
- Ρούλα Πισπιρίγκου: Αναβολή στη δίκη για τον θάνατο της Τζωρτζίνας
- Στο νοσοκομείο, αλλά καλύτερα, η Ζωζώ Σαπουντζάκη – «Οι νοσοκόμες τη ρωτούν ποια είναι τα μυστικά ομορφιάς της»
- Μόλις ορατά με γυμνό μάτι, τα μικρότερα ρομπότ του κόσμου κινούνται με ενέργεια από το φως
- Πυροβολισμοί σε ψητοπωλείο στον Άγιο Δημήτριο – Τραυματίστηκαν ο ιδιοκτήτης και ο γιος του
- Κίνηση στους δρόμους: Μποτιλιάρισμα σε Κηφισό και Αττική Οδό – Πού αλλού υπάρχουν προβλήματα
- Αντετοκούνμπο για την ήττα από τους Νάγκετς: «Πρέπει να είμαστε καλύτεροι σαν ομάδα»



