Ο «ληστής Τζον» άφησε την τελευταία του πνοή στα 79 του χρόνια
Το Χόλιγουντ τον έμαθε περισσότερο ως «ληστή τραπεζών», αφού ο ρόλος του δραπέτη, Τζον Άνγκλιν, ήταν καθοριστικός για την καριέρα του.
Οι ρόλοι που ενσάρκωνε ήταν περισσότερο γνωστοί για τη σκληρότητα τους και γι’ αυτό έγινε ένας από τους πιο αγαπημένους «κακούς» της έβδομης τέχνης.
Γνωστός έγινε μέσα από τους ρόλους του στο «Southern Comfort» ως δολοφόνος δεκανέας Ρις, ως κτηνίατρος του Βιετνάμ στο «Uncommon Valor» και στο «The Right Stuff» ως ελαττωματικός αστροναύτης Γκας Γκρίσομ.
Στην ανακοίνωσή του, ο εκπρόσωπος του ηθοποιού δεν ανέφερε τις συνθήκες ή τα αίτια του θανάτου του.
Αρκέστηκε να πει μόνο, ότι επιθυμία του Γουόρντ, ήταν να πραγματοποιηθούν δωρεές στο Κέντρο Χρόνιας Τραυματικής Εγκεφαλοπάθειας του Πανεπιστημίου της Βοστώνης.
Ποιος ήταν
- Λάρισα: Πώς δρούσε η οικογενειακή σπείρα που έκανε κομπίνες με «χρυσές» λίρες – Πάνω από 1 εκατ. ευρώ τα «κέρδη»
- Κυριακίδης: «Δεν έχουμε χρόνο για πανηγυρισμούς, ακολουθεί σημαντικό παιχνίδι στην Ευρώπη»
- Χανιά: Διαρρήκτης εισβάλει σε ιατρείο από τρύπα 20 εκατοστών
- Τραμπ: Οι ΗΠΑ έκαναν χάρη στον κόσμο που ξεκίνησαν τον πόλεμο κατά του Ιράν
- Η Mia Khalifa επιστρέφει στην πασαρέλα για την Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού φορώντας ρούχα παλαιστινιακής καταγωγής
- Γιατί προτάσσει η κυβέρνηση το θέμα των fake news;



