Ξοδεύουν χιλιάδες δολάρια για να δουν από κοντά τη δίκη των Ντεπ – Χερντ
Χαμός γίνεται στις ΗΠΑ με τη δίκη Ντεπ - Χερντ, με τους θαυμαστές τους να σπεύδουν να δουν τη διαδικασία από κοντά
Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των αμερικανών πολιτών βρίσκεται η δίκη των Τζόνι Ντεπ και Άμπερ Χερντ.
Κάτι που αποτυπώνεται στο ενδιαφέρον που δείχνουν για να βρεθούν στο δικαστήριο, αν και η διαδικασία μεταδίδεται τηλεοπτικά.
Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα του αμερικανικού Τύπου, αρκετοί είναι οι θαυμαστές των δύο ηθοποιών που βρέθηκαν στη Βιρτζίνια και θέλησαν να μπουν μέσα στη δικαστική αίθουσα για να παρακολουθήσουν από κοντά τη διαδικασία.
Η New York Post υποστηρίζει μάλιστα ότι πολλοί διανυκτέρευσαν έξω από το δικαστήριο, στα αυτοκίνητά τους, ενώ άλλοι έφτασαν να πληρώσουν μέχρι και 30.000 δολάρια σε έξοδα μετακίνησης, προκειμένου να βρεθούν στο δικαστήριο.
«Έχω ξαναπάει σε δημόσια δίκη, όμως δεν έχω διανυκτερεύσει ποτέ σε ουρά για να μπω στη δικαστική αίθουσα. Ήρθα εδώ από τις 12:45 τα ξημερώματα και δεν ήμουν η μόνη» υποστήριξε μια θαυμάστρια του δημοφιλούς ζευγαριού.
Άλλη πάλι, αποκάλυψε ότι ξόδεψε όλα τα χρήματα που είχε αποταμιεύσει για τις διακοπές της, θέλοντας να συμπαρασταθεί στον Τζόνι Ντεπ. «Ξόδεψα όλα τα χρήματα που είχα για την άδεια μου για να είμαι εδώ για τον Τζόνι. Έχουμε την ίδια ηλικία, μεγάλωσα με εκείνον», δήλωσε στη New York Post.
Η επόμενη κατάθεση της Άμπερ Χερντ θα είναι τη Δευτέρα 16 Μαΐου, λόγω μιας υποχρέωσης της δικαστή, που δεν της επιτρέπει να συνεδριάσει αυτή την εβδομάδα.
- Βόλος: Τη Δευτέρα απολογείται η μητέρα που κατηγορείται για παιδική πορνογραφία – Είχε 9 φωτογραφίες της 7χρονης κόρης στο κινητό
- Αίγιο: Βίντεο-ντοκουμέντο από κινηματογραφική διάρρηξη κοσμηματοπωλείου
- Θεσσαλονίκη: Πάνω από 300 προσαγωγές για τα επεισόδια έξω από το ΑΠΘ – Τραυματίστηκε μία 21χρονη και ένας αστυνομικός
- LIVE: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τότεναμ
- Αποσύρεται διαφήμιση σοκολάτας έπειτα από καταγγελία για σκηνές βίας
- ΚΚΕ: Αλλεπάλληλες και έγκαιρες οι καταγγελίες του κόμματος για τον αμαρτωλό ρόλο του ΙΝΕ της ΓΣΕΕ




