
Κουτσόπουλος – Μιχαλοπούλου: Ο Πάνος Ιωαννίδης αποκάλυψε… καταλάθος το φύλο του μωρού
Ο αγαπημένος σεφ σύντομα θα γίνει για πρώτη φορά μπαμπάς
Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος θα αποκτήσει σύντομα το πρώτο του παιδί, αφού η σύντροφός του Χρύσα Μιχαλοπούλου είναι έγκυος και διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της. Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και δυο περίπου χρόνια και μένουν μαζί από τον περασμένο Νοέμβρη.
Την ευτυχία του κριτή του MasterChef μοιράζονται και οι αγαπημένοι του συνάδελφοι και φίλοι Πάνος Ιωαννίδης και Σωτήρης Κοντιζάς. Μάλιστα, ο πρώτος αποκάλυψε ότι το φύλο του μωρού που περιμένει το ζευγάρι είναι αγοράκι.
«Μας το ανακοίνωσε λίγες ημέρες πριν να το μάθουμε όλοι. Είναι αγοράκι από όσο ξέρουμε. Δεν το ξέρουμε για όνομα αν έχουν σκεφτεί, είναι ακόμα πολύ νωρίς», είπε ο Πάνος Ιωαννίδης.
Όσο για το αν παίρνει συμβουλές από τον chef που θα γίνει μπαμπάς, ο Πάνος Ιωαννίδης απάντησε με χιούμορ: «Αν είναι κάποιος να δώσει συμβουλές, αυτός είναι ο Σωτήρης, έχει το manual εδώ και πολλά χρόνια. Από τον Λεωνίδα περιμένω; Είναι όμορφα πράγματα τι να ζηλέψω; Ποιος δεν το θέλει; Θα είναι πολύ καλός μπαμπάς, αυτό πιστεύω. Δεν νομίζω να είναι αυστηρός, καθόλου ίσα ίσα. Δεν έχει συζητηθεί να γίνει κάποιος μας κουμπάρος. Γενικά νοιάζεται πολύ για τη σύντροφό του».
Δείτε το βίντεο
- Στάρμερ: Δηλώσεις κατά των πλατφορμών social media – Εξετάζει μέτρα για το «εθιστικό σκρολάρισμα» των νέων
- Αργολίδα: Σοβαρό τροχαίο στα Καρναζέικα – Δύο τραυματίες
- Η εξομολόγηση του Ριτσάρλισον για την κατάθλιψη: «Πόσες φορές, ενώ οδηγούσα, σκέφτηκα να πέσω πάνω σε τοίχο»
- Τομ Χανκς, Ρίτα Γουίλσον, Νία Βαρντάλος, Μπίλι Ζέιν, Τζον Στάμος – Αυθεντικά ορθόδοξο Πάσχα για την ελίτ ομογένεια του Χόλιγουντ
- Πώς θα αμειφθούν όσοι εργαστούν τη Δευτέρα του Πάσχα
- Ξεκίνησαν τον καβγά στο Ίλιον και τον τραυμάτισε με κατσαβίδι στο Περιστέρι



