Καραπαπάς: «Για τις γελοιότητες που γράφατε τόσες μέρες θα πάτε και στα δικαστήρια»
Η απάντηση του Κώστα Καραπαπά στις γελοιότητες που γράφτηκαν τις τελευταίες ημέρες για το παιχνίδι με τον Αρη.
Στις «γελοιότητες», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά στο μήνυμά του στο Instagram, που γράφτηκαν τις τελευταίες ημέρες για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Αρη απάντησε ο Κώστας Καραπαπάς, με ανάρτησή που έκανε στα social media.
Ο εκ των αντιπροέδρων του Ολυμπιακού μάλιστα τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκοι θα προσφύγουν στη δικαιοσύνη για όσα αναπαράχθηκαν από συγκεκριμένα Μέσα πριν το παιχνίδι με τον Αρη.
Αναλυτικά το μήνυμά του:
«Εσείς τσάτσοι του Ρώσου αφεντικού σας ρίχνετε δηλητήριο τόσες μέρες. Μας λέγατε για Μαλαισίες, άσους μπετόν και ότι άλλη γελοιότητα έχει μέσα η σιχαμένη ψυχή σας! Εσείς δε μπορείτε να μιλάτε για ηθική πουλημένα τομάρια.
Για τις γελοιότητες που γράφατε τόσες μέρες θα πάτε και στα δικαστήρια. Τα παιδάκια μπήκαν μέσα και σας τα έδειξαν. Γιατί φοράνε την ερυθρόλευκη φανέλα. Γιατί γεννήθηκαν νικητές», τόνισε χαρακτηριστικά και αναφέρθηκε στη διαφορά που έχει ο Ολυμπιακός από ΠΑΟΚ (-19), Παναθηναϊκό (-24) και ΑΕΚ (-26).
Δείτε την ανάρτησή του:
- Τραμπ: Ταϊλάνδη και Καμπότζη αποδέχθηκαν να σταματήσουν τις εχθροπραξίες
- Μονακό – Φενέρμπαχτσε 86-92: Γύρισε το ματς από το -17 και πήρε σπουδαία νίκη στο Πριγκιπάτο
- ΑΑΔΕ: Νέα μείωση του κενού ΦΠΑ στην Ελλάδα – Υποχώρησε 61% σε έξι χρόνια
- H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]
- Πετρούτσι για το NBA Europe: «Το πρότζεκτ έχει ήδη ξεκινήσει»
- Ο Λίαμ Νίσον συμμετέχει σε ντοκιμαντέρ για τη διαφθορά στη φαρμακοβιομηχανία και τον βαφτίζουν «αντιεμβολιαστή»



