
ΠΑΟΚ: Με πολλές απουσίες και η σημερινή προπόνηση
Γεμάτο παραμένει το απουσιολόγιο του Ραζβάν Λουτσέσκου, με αρκετούς παίκτες του ΠΑΟΚ να μη συμμετέχουν ούτε στη σημερινή προπόνηση.
Τα προβλήματα στον ΠΑΟΚ παραμένουν εν όψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, με το απουσιολόγιο του Ραζβάν Λουτσέσκου να μην… αδειάζει.
Η ενημέρωση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ:
«Τα back to back έχουν γίνει μέρος της καθημερινότητας του Δικεφάλου τους τελευταίους μήνες. Η προετοιμασία για ένα ακόμα, ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τρίτης (03.05) στο γήπεδο της Τούμπας.
Οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο του Δικεφάλου είναι έτοιμοι για το εξ αναβολής παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό στο γήπεδο της Τούμπας για την 4η αγωνιστική των Play Offs της Super League Interwetten 2021-22.
Η τελευταία προπόνηση της ομάδας ήταν αφιερωμένη κυρίως στο τακτικό κομμάτι, με δουλειά στην ανάπτυξη κι ιδιαίτερη έμφαση στις στατικές φάσεις.Ο Ομάρ Ελ Καντουρί συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, όπως κι ο Λέο Ζαμπά , ενώ οι Αντρέ Βιεϊρίνια , Ντόουγκλας Αουγκούστο και Ντιέγκο Μπίσεσβαρ έκαναν θεραπείες».
- Ο Βανς υποδεικνύει στον πάπα Λέοντα να ασχολείται με πνευματικά και «ηθικά ζητήματα»
- Ουγγαρία: «Λυπάται» ο Βανς για την ήττα Ορμπαν – Θα «συνεργαστούν πολύ καλά» με τον Μαγιάρ
- Ιράν: Δεν πρέπει να ξαναρχίσουν οι εχθροπραξίες, τονίζει ο Λαβρόφ στον Αραγτσί
- Ρωσία: Πλήγμα drones της Ουκρανίας σε χημικό εργοστάσιο
- Σουδάν: Για μια «εγκαταλελειμμένη κρίση» κάνει λόγο ο ΟΗΕ – «Γιατί ο κόσμος δεν έχει εξεγερθεί;»
- Λίβανος: Ο Μερτς προτρέπει τον Νετανιάχου να σταματήσει τον πόλεμο και να αρχίσει συνομιλίες



