Με μια μεγάλη αποκάλυψη ξεκίνησε το Συμβούλιο της Δευτέρας στο Survivor.
O Γιώργος Λιανός αποκάλυψε πως ο Άρης και ο Τάλα, ήρθαν σε επικοινωνία με κάποιον ντόπιο, χωρίς να έχει γίνει γνωστό το αντάλλαγμα και κατάφεραν να επικοινωνήσουν με κινητό τηλέφωνο με τους δικούς τους ανθρώπους την ίδια ώρα που όλοι οι υπόλοιποι παίκτες αγωνίζονται προκειμένου να κερδίσουν το έπαθλο επικοινωνίας.
«Ένας από τους πιο σημαντικούς κανόνες παραβιάστηκε. Ο Άρης Σοϊλέδης και ο Ταλάντσεβ επικοινώνησαν με τους δικούς ανθρώπους. Για αυτούς τους παίκτες της μπλε ομάδας θα υπάρξει ποινή. Στα επόμενα τρία έπαθλα που θα κερδίσει η ομάδα τους, οι δυο παίκτες αυτοί δεν θα συμμετέχουν», είπε ο παρουσιαστής με τους δυο παίκτες να αποδέχονται την ποινή.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας